Søk i Aktiv i Oslo

Sushibar+Wine Valkyrie Plass

Dette er en sushirestaurant hvor populariteten har økt i hastighet med restaurantens hyppige grønne fotavtrykk. Med andre ord: Sushibar+Wine er en av Oslos aller mest populære sushirestauranter.

Nydelig sushi er som et smykke på tallerkenen – og maten er laget av førsteklasses råvarer. Det hele er krydret med bærekraft og CO2-nøytralitet, og den gode samvittigheten – som av ytterste kvalitet byr på uforglemmelige smaker – er akkompagnert av økologisk naturvin og drikke.

Nå kan du også nyte bærekraftige, håndlagede sushi til lunsj hos Sushibar+Wine. De tilbyr tre forskjellige lunsj-sett + bowls, mandag til fredag klokken 12–15.

Besøk deres hjemmeside her.

Håndlaget – bærekraftig – nordisk 

Sushibar+Wine strekker seg lenger enn langt for bærekraft. De gjør sitt ytterste for å redusere belastningen på miljøet og hjelper sine kundene med å gjøre det samme, det ved å tilby bedre og mer miljøvennlige alternativer. I samarbeid med nordiske interiørdesignere er Sushibar+Wine kledd i skandinaviske, tidløse og vakre møbler og detaljer. Konseptet ble født i Finland, men vokser nå til å bli nordiske med to restauranter i Oslo. Sushibar+Wine Valkyrie Plass og Sushibar+Wine Posthallen.

Private arrangementer på Sushibar+Wine

Let’s roll! Hele året byr på arrangementsesong hos Sushibar+Wine. For grupper på mer enn 6 personer på Valkyrie Plass, enten det er for Afterwork, firmalunsj, bursdag eller julebord, vil dere få bord ved siden av hverandre med plass til 6 personer per bord. 

Ønsker du derimot et større arrangement, kan Sushibar+Wine Posthallen arrangere selskap for opptil 50 personer. 

Catering fra Sushibar+Wine

Sushi-catering som vil både overraske og glede dine gjester! Sushibar+Wine skreddersyr både presentasjon og sushi etter behov og anledning. 

Vil du at Sushibar+Wine skal komme til deg? Ikke noe problem – de leverer byens beste og ferskeste sushi dit du er!

Enten det er et møte, en bursdag, et bryllup, en avgangsfest eller etter jobben, tilbys tilpasset servering for små og store arrangementer.

Mat og drikke

I samarbeid med deres fiskeleverandør, Kalatukku E. Eriksen har Sushibar+Wine valgt alternativer i henhold til WWFs retningslinjer. 

Deres super-yummy sashimi og nigiri er laget av fersk fisk fra Finland som er merket med Benella; en varemerkebeskyttet oppdrettsfisk. Strenge reguleringer, fôringsteknikker og fôrets sammensetning fra Østersjøen, gjør matopplevelsen på Sushibar+Wine til en grønn “godfølelse-delikatesse”. Benella har fått det finske merket “Sydänmerkki”, et hjertesymbol som indikerer et bedre valg for hjertets helse.

Både tunfisken fra Stillehavet og kamskjellene fra Japan er MSC-sertifisert, og EBI (Giant Shrimp Tail), kongerekene og laksen er ASC-sertifisert. Du kan lese mer om det her

Sushibar+Wine er også en barnevennlig restaurant i Oslo med egen barnemeny. 

I tillegg til økologisk vin er det meste av drikkeutvalget organisk. Her får du f.eks muligheten til å erstatte kumelk med plantebasert havremelk uten ekstra kostnad. 

Les mer her. 

Bærekraftsertifikater

Miljø og bærekraftig utvikling står i hjertets fokus til Sushibar+Wine. De er den første sushirestauranten i Norge med de høyt respekterte ASC / MSC Chain of Custody-bærekraftsertifikatene. Det stiller krav til fisken og produsentene de benytter seg av, som alle skal være godkjente etter WWFs retningslinjer.

Reservasjon på Sushibar+Wine

Reservasjoner for mer enn seks personer tas helst mot som forhåndsbestilling via skjemaet på denne siden, eller e-post til posthallen@sushibarwine.com. Imidlertid har restauranten alltid god plass til walk-in kunder.

Take Away Sushi

Du kan enkelt bestille take-away med Sushibar + Wine sin > egen app <. Appen lar deg bestille sushi når det passer deg, også på forhånd flere dager før hentetid. 

For hver bestilling tjener du cashback-poeng som du kan bruke til neste bestilling. Hvis du ikke er kjent med appen, tilbys også 20 % rabatt på din første bestilling.

Velkommen til Sushibar+Wine!

Relaterte sider

Send melding til Sushibar+Wine Valkyrie Plass

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.