Søk i Aktiv i Oslo

SurfCamp

SurfCamp er en sommer- og aktivitetsleir rett utenfor Oslo. Campen er for barn mellom 7 og 15 år. Her får barna være med på mange morsomme aktiviteter, oppleve mestringsfølelse og ikke minst mange nye venner!

SurfCamp på Hvalstrand bad i Asker er sommerens høydepunkt for hundrevis av barn. I år arrangeres sommerleiren i uke 25, 32 og 33. Motto: Alle skal ha det gøy! Her strekker de seg langt for å legge til rette for at alle barn kan delta – uansett funksjonsannerledeshet.

På SurfCamp kan ditt barn være med på en mengde aktiviteter som badeland, jolleseiling, krabbefiske, bananbåt, tråkkebåt, kano, bygging av sandslott og mye mer!

Camptider:
Mandag til onsdag:   09:00 – 16:15
Torsdag:                     09:00 – 21:00** 
Fredag:                       09:00 – 14:00

*Aktivitetene er fra 09:00 – 16:15, men barna kan leveres fra 08:30 og være til 16:30.
**I uke 25 er det i tillegg overnatting i telt fra torsdag til fredag for de som har lyst, men ikke uke 32 og 33.

Her kan du lese mer om SurfCamp.

Barna får blant annet: 

– Masse frisk luft.
– Minner for liver.
– Mange nye venner.
– SurfCamp T-skjorte.
– SurfCamp vannflaske.
– Frokost.
– Frukt hver dag.
– Delta på førstehjelpskurs.
– Ikke tid til å bruke mobilen. :)

Gå til påmeldingssiden.

INKLUDERING OG MESTRING

I løpet av uken på Asker SurfCamp knyttes mange nye vennskap. Det er et sterkt fokus på medmenneskelige verdier; å inkludere andre, hjelpe hverandre og se hverandre er oppførsel som roses og oppmuntres.

Her gjør de alt for at alle barn skal ha det gøy, og tilrettelegger også for barn med spesielle behov. Gjennom sine 15 års drift har de hatt med barn med blant annet Downs syndrom, CP, autisme og asperger, rullestolbrukere, ADHD, svaksynte og døve/nedsatt hørsel.

SIKKERHET ER ALLTID FØRSTEPRIORITET

Alle lederne har stort fokus på sikkerhet. I tillegg får barna lære førstehjelp av profesjonelle førstehjelpere som er til stede på SurfCamp hele uken. De har også to vaktvannscootere og en rib som patruljerer på vannet kontinuerlig, samt et ufravikelig krav om å bruke flytevest, både for barn og ledere, når man har aktiviteter i eller nær vannet.

Les mer om årets SurfCamp.

Bli med på årets kuleste sommerleir!

Referanser

“En strålende fornøyd gutt takker for en fantastisk uke. Kule og flotte ungdom som passer på og gjør campen både gøy og trygg. Til neste år kommer vi tilbake med lillebror også.”
– Hanne.

“Sønnen vår har akkurat hatt en drømmeuke på Asker SurfCamp. Topp opplegg!!”
– Andre.

Send melding til SurfCamp

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.