Søk i Aktiv i Oslo

Studio Ester

Har du noen gang vurdert sangtimer? Hos Ester Studio kan både barn, ungdom og voksne få undervisning i sang og musikkteater. Undervisningen tilpasses den enkeltes behov, og får en mulighet til å videreutvikle ditt talent!

Sang – musikkteater/opera – formidling

Har du noen gang vurdert sangtimer? Hos Ester Studio kan både barn, ungdom og voksne få undervisning i sang og musikkteater. Undervisningen tilpasses den enkeltes behov, så her får du mulighet til å videreutvikle talentet ditt!

Studio Ester er et privat sang- og musikkteater studio med elevtilbud for alle aldre. Her lærer du både sangteknikk, stemmebruk og rollebygging. Det settes et spesielt fokus på formidling.

Daglig leder, operasanger og pedagog, Ester Fagelund Sakshaug, har lang erfaring både som utøver og pedagog.

Les mer om Ester>>

Sangundervisning

Påmelding for 2016/2017 åpner 1. Mai!
Undervisningen begynner i uke 35 for barn og undom, og uke 34 for voksne.

Alle elever vil få muligheten til å være med på elevkvelder og konserter som arrangeres i løpet av året. Her får de en unik mulighet til å dele talentet med andre.

Hvis det er ønskelig kan det også legges tilrette for å ta ferdighetsdiplomet «Musikkhåndverkeren».

Solosang for nybegynnere, øvet og viderekommende

Vanskelighetsgraden på sangene/repertoaret tilpasses den enkelte elevs nivå. Elevene arbeider med grunnleggende sangteknikk med elementer som pust, klang, utvide stemmeomfanget/ tonehøyden og dybden.

Solosang fordypningskurs: viderekommende elever

Sangundervisningen er bygget på den klassiske skolen og gir innføring i de ulike stilepoker/stilarter. Det legges stor vekt på interpretasjon. Her videreutvikles  det sangtekniske og musikalsk-tekniske også gjennom repertoaret.

Tilbudet passer for korsangere, studenter samt de som forbereder seg til videre studier siktet mot det profesjonelle musikklivet.

Introduksjonskurs i sang

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å ta sangtimer, men lurer på hvordan det er.      Alle sangelever starter med dette kurset. Ønsker du å fortsette, søker du om elevplass på solosang.

Studioet henter inn musikere og andre profesjonelle krefter etter behov.

Se nettsidene deres for mer informasjon>>

 

Send melding til Studio Ester

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.