Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Lei et av byens mest attraktive selskapslokaler. Med sin unike beliggenhet finner du Stratos Konferanse og Selskapslokaler midt i Oslo sentrum på toppen av Folketeaterbygningen. Herfra får du en av byens beste utsikt.

Stratos er et kombinert konferanse- og selskapslokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter og bedriftsevent:

– Kick off
– Bryllup
– Julebord
– Kunstutstillinger
– Sommerfester
– Motevisninger
– Konserter/forestillinger
– Foredrag
– Konferanse

… og mye mer. Lokalet har en kapasitet på 50-210 sittende gjester (maks 350 ved stående buffet), og kan leies med eller uten bespisning.

Les mer om Stratos.

Skreddersydd arrangement med god oppfølging

Dyktige prosjektledere tilbyr skreddersydde løsninger helt etter dine ønsker og preferanser. På byens tak er det kun fantasien som setter grenser!

Stratos holder til i de to øverste etasjene i Folketeaterbygningen, og her får du virkelig følelsen av å være alene. Takhøyden i lokalet og de flotte gulv-til-tak vinduene rundt hele bygget gjør dette til et av Oslos mest ettertraktede selskapslokaler. Vinduene slipper inn mye dagslys, og skaper en spesiell stemning ut i de sene nattetimene med Oslos «skyline» som bakteppe.

Fleksibelt selskapslokale i Oslo sentrum

Med en terrasse på 260 m2 som omkranser lokalet, gir Stratos en spektakulær opplevelse av Oslo sentrum. Stratos kalles ofte «byens tak», og har panoramautsikt over hele storbyen. Nyt utsikten over fjorden, Holmenkollen og Operaen i solnedgang med dine kolleger, venner eller familiemedlemmer. Inviter til bryllup, 50-årsdag, konfirmasjon og andre private markeringer i disse omgivelsene, og skap minner for livet.

Feire bryllupet med byens beste utsikt

Velger du Stratos som bryllupslokale, får du den perfekte rammen for den store dagen. Det er kort vei til kollektivtrafikk, drosje og parkeringshus i nærheten. Her kan dere markere den viktige dagen i usjenerte omgivelser, med Oslo for deres føtter. Den store takterrassen går rundt hele bygget, og herfra kan man nyte en fantastisk utsikt over hele byen.

Sommerfest i høyden

Takterrassen i 12. etasje er et godt egnet sted å arrangere sommerfest. Gjestene kan nyte et deilig måltid og samtidig utsikten over hele Oslo i solnedgangen. En av mange fordeler med dette festlokalet er at det har scene og opplegg for DJ/underholdning for å gjøre kvelden komplett. Se komplett teknisk utstyrsliste.

Julebord for bedriften

Nyt en deilig julemiddag i høyden. Oslo viser seg på sitt aller fineste i førjulstiden når det er mørkt ute og masse lys i hus og bygninger. Her får du garantert en magisk kveld med god mat og stemning.

Arranger kurs og konferanse på Stratos

Stratos har fine lokaler som passer alle typer møter, kurs og konferanser, temadager og kurs. Maks kapasitet er opptil 350 personer. Det er også mulig å arrangere et heldagsevent i ett og samme lokale, der fagdagen går over i bankett/middag på kvelden.

Her kan du lese mer om Stratos

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.