Søk i Aktiv i Oslo

Strand Restaurant

Strand Restaurant disponerer 4 flotte selskapslokaler som lett kan tilpasses til et bredt utvalg av arrangementer. De tilbyr også to flotte chambre separee for mindre selskap, og en herlig terrasse på sommerstid.

Det ærverdige Strandhuset i Bærum har huset restaurantdrift siden 1924. Huset bærer på lange tradisjoner og historie, men siden 2010 har den flotte restauranten blitt drevet av kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer sammen med kokkekollektivet Lava Oslo. Huset rommer i dag flere selskapslokaler, en stor terrasse med uteservering, samt restaurant, peisestue og en liten kafe.

Julebord

Et julebord på Strand passer godt for de fleste – enten du tar med vennegjengen, familien eller jobben!

Her kan du få en helaften i unike lokaler kun et steinkast fra Oslo sentrum og vekk fra all julestress.

Ønsker du et chambre separee eller julebord for større arrangement, tilbyr de lokaler som passer til selskap fra 10 – 120 personer.

Selskapslokaler

Strand Restaurant disponerer 4 flotte selskapslokaler som lett kan tilpasses til et bredt utvalg av arrangementer.
Der i blant bryllup, jubileum, konferanse, minnestund, konfirmasjon eller firmafest. Husets mange rom kan settes sammen til å dekke deres behov. På sommeren kan de også tilby en stor terrasse med mange muligheter.

Ballsalen kapasitet: 120 personer på runde bord.
I Ballsalen er det høyttalere som egner seg til bakgrunnsmusikk og evnt. lyd som kan kobles til projektor festet i taket.

Festsalen kapasitet: Fra 20-50 personer med ulike oppsett
I Festsalen er det høyttalere og anlegg som kan brukes til musikk, det er også montert lerret og projektor i taket.

Chambre Separee – Lukket selskap

Om du ønsker er mer privat selskap har Strand 2 flotte rom som passer ypperlig til dette. Her har de kapasitet på inntil 16 personer.

Fotorommet kapasitet: Langbord 16 personer.
Whiteroom kapasitet: 8 personer.

Konferanse

Strand har ulike dagpakker som de tilbyr til både store og små konferanser. Strand kan by på en annerledes lokasjon preget av husets historie og den vakre naturen rundt.

Send melding til Strand Restaurant

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.