Søk i Aktiv i Oslo

Stortorvets Gjæstgiveri

Stortorvet Gjæstgiveri kan tilby flotte lokaler for selskap og eventer sentralt i Oslo sentrum for både små og store grupper. De tilbyr også egne chambre separee om du ønsker et lukket selskap.

Stortorvets Gjæstgiveri er en restaurant i Oslo sentrum beliggende i et av byens eldste bygg, og her har mennesker møttes siden tidlig 1700-tall.

Her kan du spise, drikke og kose deg i historiske omgivelser, enten du er alene eller vil ha med deg inntil 300 av dine venner/ kollegaer.

Julebord

Tradisjonen med julebord er det mange som forbinder med Stortorvet Gjæstgiveri. Julemenyen er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, med noe for enhver smak. De kan ta imot julebord for grupper inntil 80 personer.

Chambre Separee

Ønsker dere et lukket selskap kan de tilby en rekke stuer av variert størrelse. De minste stuene har kapsitet på inntil 14 personer, mens du også kan booke stue med plass for inntil 40 personer.

Enkelte av stuene er veldig populære, og man bør være ute i god tid dersom man ønsker et spesielt rom på en spesifik dag!

Bryllup

På Stortorvets Gjæstgiveri har dere anledning til å feire den store dagen i romantiske og tradisjonsrike omgivelser, midt i Oslo sentrum.

Lokalene passer til bryllup hvor det er fra 20 til 80 personer til middag. Etter middag kan dere invitere opptil 80 venner til festen (totalt 150 gjester til fest).

Kurs & Møterom

Her kan de også tilby møterom og kurslokaler i hjemmekoselige omgivelser. De skreddersyr gjerne deres Kurs & Konferanse tilpasset deres ønsker og behov.

Lokalene passer for 4 til 120 personer.

Send melding til Stortorvets Gjæstgiveri

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.