Mentaltrener Stein Kvalheim

Løsningen kan være langt enklere og bedre enn hva de fleste tror er mulig. Bestill coaching til både ansatte, eller få hjelp i det private.

Organisasjon og ledelse

Kvalheim hjelper din organisasjon prestere bedre, og får det beste ut av deg og ditt team. Utnytt dine eksisterende ressurser bedre, få opp engasjement og motivasjon innen organisasjonen, og skap bedre effekt og glede i arbeidet

Les mer

Bli mental trener

Bli mental trener og få kompetanse til å jobbe som coach, terapaut, eller videreutvikle deg selv eller dine medarbeidere i ditt nåværende yrke.

Les mer

Kurs og foredrag

Jeg holder kurs for næringslivet, ledere, og organisasjoner. Jeg hjelper din organisasjon prestere bedre, og får det beste ut av deg og ditt team.

Les mer.

Workshop

Kvalheim inviterer med jevne mellomrom til workshops.

Private tjenester

Løsningen kan være langt enklere og bedre enn hva de fleste tror er mulig. Bestill privat coaching og terapi for endringer i samliv, jobb, og annet.

Les mer her.

Hvor?

Coaching  kan foregå i lokalene på Aker Brygge eller online.

Book time her

 

Om Stein Kvalheim:

«Vi ønsket å engasjere våre kunder når de hadde gitt sin tid til en frokost sammen med oss. Stein engasjerte alle med sine gode eksempler fra dagliglivet, familien og jobben. Med temaet ‘kommunikasjon’ ga Stein alle tilhørerne en vekker og mange gode tips på hvordan en med enkle grep kan kommunisere bedre.»