Søk i Aktiv i Oslo

Spiseri SNØ

Spiseri Snø er en herlig restaurant med "kom som du er"-stemning, deilig mat og drikke, og slående utsikt over skibakken og isveggen på SNØ. Hit kan du invitere dine kolleger, venner og familie til alle typer selskap, eller dele et glass vin med din utkårende foran den åpne peisen.

“Å komme inn på Spiseri Snø er litt som å komme hjem til noen som eier en sabla fin hytte på fjellet. Det er koselig, god stemning, utrolig god mat og en av de mest serviceinnstilte ansatte jeg har vært borti. Jeg kommer tilbake og vil varmt anbefale restauranten videre. PS: Burgeren er en av de beste jeg har smakt.” 

Kjenn forskjellen på mat som metter og mat som gleder

Spiseri Snø har kun ett fokus; deg som gjest, og helheten av din opplevelse. 

Vinkartet er stort, variert og imponerende, perfekt for en sosial og hyggelig vinkveld med venner, bursdag med familie eller afterwork med kolleger. 

Kjøkkenet kokkelerer mat du virkelig vil nyte, mens du har utsikt over skibakken og klatreveggen av is på SNØ. Du er likevel langt unna kuldegradene og vil heller kjenner varmen fra peisen som brenner og knitrer på ekte ved. Her får du blant annet saftig grillet burger, et bredt utvalg av pizza slik pizza skal være, tilbehør av små smaksbomber, barnevennlige retter, vegetarmat, og drikke som rangerer fra brus og juice til forfriskende ingefær-infisert sprudlevann. 

Bord kan bestilles direkte ved å bruke kontaktskjemaet på denne siden eller ved å besøke hjemmesiden deres her. 

Arranger et selskap eller et event i Norges mest unike setting

Et selskap på Spiseri Snø er sikker innertier, og selveste sjefen, Kjetil, er en av Norges beste (med over 20 års erfaring) når det kommer til å skreddersy ethvert selskap og ethvert event. På restauranten kan du få både et skjermet område i restauranten, hele uteserveringen til sommerfest, hele baren til et stort event med plass til scene, og til og med utendørs lavo med egen oppvarming.

Kapasitet

Kapasiteten på Spiseri Snø varierer helt fra et mindre selskap med få gjester, til et stort arrangement for opptil 800 personer.

Restauranten: Opptil 150 personer
Kafeen: Opptil 100 personer
Avskjermet område: Opptil 20 personer (egen skjerm, ypperlig for å fremvise video, bilder eller ha et digitalt møte)
Uteservering: Opptil 50 personer (stor utegrill og/eller lavo om ønskelig)
Lavo: Opptil 40 personer (stor utegrill og/eller lavo om ønskelig)
Shuffleboard-området: Opptil 50 personer (2 shuffleboard)
Baren nede: Opptil 150 personer (ved et stort event som f.eks. en konsert, opptil 500 personer)

For mer informasjon om selskap, ta direkte kontakt med Spiseri SNØ via kontaktskjemaet på denne siden.

Møte-, kurs- og konferanserom på SNØ

Spiseri Snø har tilgang på hele 9 kurs-, møte- og konferanserom for bedrifter. Kapasiteten rommene er på 20 personer i samme. Her kan en bedrift planlegge en full dag med både teambuilding og moro i skibakken og opp klatreveggen på SNØ, faglig innhold på et av møterommene og en sosial og velsmakende middag og fest på restauranten etter det faglige.

For mer informasjon, ta direkte kontakt med Spiseri SNØ via kontaktskjemaet på denne siden.

Sommerfest på Spiseri Snø, privat eller for bedrifter

Her kan du arrangere en stor sommerfest i helt unike omgivelser, med utsikt utover sommerlig nærmiljø, og utsikten innover med skibakken som et kontrastfylt bakteppe. Uteområdet er kjempestort og har også en stor og flott lavo. Om ønskelig rigges det opp med en gigantisk utegrill hvor dere får dere egen kokk som flipper burgere og grillmat etter ønske.

For mer informasjon om sommerfest, ta direkte kontakt med Spiseri SNØ via kontaktskjemaet på denne siden.

Barnevennlig restaurant 

Spiseri Snø har utvilsomt barnefamilier i tankene. De har sørget for at barna har noe å pysle med under middagen, og for at det er god plass til å sette fra seg vogner og utstyr trygt ved siden av restauranten. Ved deres to shuffleboards er det også et lekestasjon for barn, hvor barna finner andre barn å leke med, mens dere som foreldrene har full kontroll og overblikk, uten å måtte forlate bordet. Her kan dere nyte middagen i ro, mens rastløse, lekne barn får utfolde seg fritt.

Tilkomst og praktisk informasjon

Spiseri Snø ligger i 2. etg på SNØ. Det er gangavstand fra Lørenskog stasjon, og for deg som bor i nærområdet (Snøbyen, Lørenskog Stasjonsby, Høybråten, Hanaborg, Fjellhamar) ligger restauranten kun en hyggelig spasertur unna. Se Google-maps her for å se nøyaktig beliggenhet. Kommer du med bil er det et flust av parkeringsplasser.

Kontakt Spiseri SNØ

Alle henvendelser fra skjemaet på denne siden går direkte til Spiseri SNØ.

www.spiserisno.no
Tlf: +47 95300202
Facebook: @spiserisno
Instagram: @spiserisno

Hjertelig velkommen!

Send melding til Spiseri SNØ

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.