Spektrum Escape

Løs det groteske mysteriet om de forsvunnede studentene før dere selv blir en del av historien! Dere har en time på å komme dere ut med svaret!

Escape room er et spill hvor en gruppe mennesker løser gåter og oppgaver i et rom, dom ofte har et tema og en historie. Man må løse spillet innen en time. Det er ikke fysiske oppgaver, men logiske oppgaver som krever teamwork. Alle oppgavene er originale som du ikke finner noen andre steder!

Konseptet

Dere er medisinstudenter på vei til doktor Gamlemyrs kontor. Dere har blitt invitert til å få hjelp med eksamen, og hele kollokviegruppen deres blir med. Når dere er fremme ved legekontoret sier sekretæren at doktor Gamlemyr er borte på hjemmebesøk og kommer tilbake om en time. Hun smiler mistenkelig mens hun lukker døren bak dere, og dere hører at låsen vris. Dere prøver å gå ut, men døren er låst! På pulten til doktoren ligger en operasjournal, og dere ser at det er deres forsvunnede klassekamerat! Dere må unnslippe før legen kommer tilbake før dere også blir eksperimenter!

Spillet er laget til 2-6 personer, og tilgjengelig på norsk og engelsk. Vanskelighetsgrad er medium+

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.