Søk i Aktiv i Oslo

Spaghetteria

«Et stort hjerte som banker for pasta! Enkle, autentiske italienske retter, og en liten deli slik at du kan lage den gode maten hjemme også». Til selskap, og for store og små grupper anbefales en spesialmeny som de har kalt Pastabonanza – et raust måltid i siciliansk stil.

Julebord på Spaghetteria

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke på hvordan du skal feire denne spesielle tiden sammen med venner og kolleger. Hvorfor ikke gjøre noe annerledes i år?

Opplev ekte italienske klassikere som vil gi deg juleinspirasjonen du leter etter, med høydepunkter som pasta, men også deres deilige porchetta – en saftig og smaksrik skatt fra Italia.

Se menyer og book julebord her.

Selskap på Spaghetteria 

Er du på jakt etter det perfekte stedet for ditt kommende selskap, hvor maten smaker som en klem fra en italiensk nonne og atmosfæren oser av hjertevarme? Da trenger du ikke lete lenger – Spaghetteria er stedet du har ventet på!

Restauranten er som et skreddersydd italiensk hjem for både små og store selskaper, og de er klare for å gjøre din begivenhet uforglemmelig.

Praktisk informasjon:
Total kapasitet i restauranten: 175 personer
1. etasje: 89 sitteplasser
2. etasje: 86 sitteplasser

Spaghetteria er mer enn bare en restaurant – det er et kunstverk av uformell eleganse og autentisitet, hvor mulighetene er like grenseløse som deres kjærlighet til italiensk mat. Uansett om du planlegger en romantisk middag for to, en livlig bursdagsfeiring eller en bedriftssammenkomst, kan de skreddersy opplevelsen til dine ønsker.

Spaghetterias team av engasjert vertskap er dedikert til å sikre at ditt selskap blir en suksess. Deres meny er en hyllest til de beste smakene Italia har å by på, med ferske pastaretter, deilige hoderetter og smakfulle antipasti. De har også et nøye utvalg av viner fra Italia som vil gi ekstra glans til måltidet.

For store og små grupper anbefaler Spaghetteria sin spesialmeny, kalt Pastabonanza – et raust måltid i siciliansk stil. Det starter med et utvalg antipasti – alle de har, faktisk! Så kommer alvoret – store fat med pasta til deling som dere må sende rundt bordet. Og så avslutter det med deilig dessert.

All pastaen er laget på huset med økologisk mel. Nesten alle rettene på menyen kan lages med glutenfri pasta, og de har vegetariske alternativ for dem som ønsker det!

Ta kontakt via kontaktskjema på denne siden, eller besøk hjemmesiden for booking her.

Om Spaghetteria

Spaghetteria er en restaurant av Dag Tjersland og Andreas Viestad. Med seg på laget, eller som de kaller det, familien, på Spaghetteria er:

Kjøkkensjef Katya Blandino kommer fra Modica på Sicilia, og har laget pasta siden hun begynte å hjelpe til på bestemorens kjøkken som åtteåring og på familierestauranten i Modica. Som barn så det ofte ut som om hun hadde hvitt hår på grunn av alt melet. Katya har jobbet på restaurant siden hun var 17-åring, og har knapt vært utenfor kjøkkenet siden.

«Pasta er maten vi spiser hver dag. Hvis vi ikke har pasta til lunsj, så har vi det til middag. Helst to ganger om dagen.» 

Marika Blandino er hovmester, lillesøsteren til Katya og en dem som ønsker deg velkommen til Spaghetteria. Hun begynte å hjelpe til på familierestauranten da hun var fem år, både som kokk og servitør.

Natalina er moren i familien. I nesten 20 år var hun matronen i familiens restaurant i Modica, og hun er nå gudmoren til Spaghetteria og alles bestemor. Hun er pensjonert, men så ofte hun har tid og lyst, kommer hun og lager sin egen håndlagde pasta. Be om Pasta della Nonna!

Per Erik Kristiansen er souschef og produksjonssjef. Han er ansvarlig for pastamaskinen som kalles St. Agatha. Selv er han fra langt, langt nord i Italia, nærmere bestemt i Kristiansand. «En dag uten pasta er ikke verd å leve.»

Adrian Leonte er hovmester. Han har jobbet på en rekke restauranter i Italia og italienske restauranter i hele Europa.

Les mer om restauranten her.

Send melding til Spaghetteria

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.