Søk i Aktiv i Oslo

Sommercamp med Furuholmen Friluft

Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner – og masse lek og moro. På sommercampen får du mulighet til å prøve mange nye aktiviteter som er både morsomme og utfordrende.

Sommercamp

Uke 26 og 33 2019 arrangerer Furuholmen Friluft barnas egen sommercamp på Grefsenkollen/Trollvann. Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner – og masse lek og moro. På sommercampen får du mulighet til å prøve mange nye aktiviteter som er både morsomme og utfordrende. Sommercamp er et tilbud til alle barn mellom 6 og 13 år.

Les mer og trykk for påmelding >>

Alle drar på sykkelturer i Lillomarka. Det blir bading og padling i kano på Trollvann. Fiskestangen skal også brukes. Taubane, klatring, hinderløype og spikking er også blant aktivitetene.

Det blir én overnatting i løpet av uken. Da pakkes sekken, alle tar med sovepose og liggeunderlag og sover under åpen himmel. Det er fremmøte hver dag på Grefsenkollen/Trollvann mellom kl. 08:00 og 08:30 og henting er klokken 16.00.

Alle instruktørene har  gjennomført livredningskurs.

Uavhengig av årstid, har Furuholmen garantert både spennende og utfordrende aktiviteter i det fri. 

Få mer informasjon om Furuholmen Friluft på deres nettsider >>

Høstcamp

Det klatres i trær og balanserer på tau, suser gjennom skogen på taubanen. Kanoen legges ut på Trollvann og alle lærer hvordan man bruker den med sjøvett. Det blir sykkelturer i Lillomarka både på vei og i skogen. Det blir masse lek – nye venner – mestring og glede.

Furuholmen ønsker alle barn fra 6 – 13 år velkommen til Høstcamp i høstferien på Trollvann/Grefsenkollen. De satser på utfordringer og moro gjennom fysisk aktivitet slik at barna får uforglemmelige opplevelser i naturen.

Les mer om høstcampen her >>

Send melding til Sommercamp med Furuholmen Friluft

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.