Søk i Aktiv i Oslo

Sole Hotell

Hotellet har en lett herskapelig stil med flott parkanlegg og egen strand. Hotellet arrangerer alle typer selskap og kurs. Kort vei til mange aktiviteter.

Velkommen til Sole Hotell

Vakkert til ved foten av Norefjell og bredden av Krøderfjorden finner du Sole Hotell. Hotellet har en lett herskapelig stil med flott parkanlegg og egen strand. Inne finner du basseng og badstue til glede for store og små.

Hotellet har 60 rom, gode kurs- og konferansefasiliteter og restaurant. Kjøkkenet kan friste med de nydeligste retter.

Noresund ligger i Krødsherad kommune i Buskerud. Stedet ligger vakkert til ved foten av Norefjell, rett ved Rv7 mellom Hønefoss og Geilo. Området er godt kjent for ski og golf, men Sole Hotell kan også tilby event pakker med eksempelvis motorsport.

Tilbud

Sole Hotell har en rekke gode tilbud innenfor:

• Golf-opphold med 50% rabatt på greenfee på Norefjell Golfbane

• Ski-opphold med reduserte priser på heiskort

• Julebords-opphold med drikkepakker

• Weekend-opphold

• Romantisk weekend med oppgradert rom og vinpakke

• Langtidsopphold for seniorer

Kontakt Sole Hotell på e-post for et skreddersydd pakketilbud.

 

Møte, kurs og konferanse

Legg dine kurs og konferanser til Sole Hotell ved foten av Norefjell, kun 98 kilometer fra Oslo.

Sole Hotell ligger sentralt og er et velkjent kurs og konferansehotell for hele Buskerud, Asker, Bærum, Vestfold og Oslo.

Hotellet er intimt og har en lun og god atmosfære, hvor den gamle distriktslegen dr Carlssons gamle instrumenter og private gjenstander fortsatt synes.

Med sine 60 rom er ikke hotellet større enn at selskapet til en hver tid er samlet og har følelsen av å ”eie” stedet selv. Hotellets gode kjøkken,  storslåtte park, romslige stuer og mange møterom, gir mer enn god nok plass til å boltre seg med god mat, kunnskap, hygge og lek i en fin kombinasjon.

Den fantastiske lokaliseringen ved bredden av Krøderfjorden og foten av Norefjell gir kurs deltakerne fantastiske muligheter til utallige aktiviteter, sommer som vinter.

Hotellet tilbyr gratis trådløst internett.

Ta kontakt med Sole Hotell idag for en uforpliktende samtale, så kan dem sette sammen et program ut fra dine behov og ønsker.

Les mer om møte, kurs og konferanse her >>

Bryllup

De ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt
bryllup eller ett mer omfattende stort bryllup. Deres bryllupslokaler består av stuer og salonger som egner seg for bryllup fra 2 til 120 personer, enten dere velger å benytte deres hage, deres spisestuer eller Jørgen Moe’s Sal. Hva er vel flottere enn et herregårds bryllup i herskapelige omgivelser? Stedet oser av sjarm og mer enn 100 års historie.

For å gjøre det enklere for dere som brudepar, har de satt opp noen bryllupsmenyer for å gi noen ideer på hva de kan tilby. Disse menyene er kun forslag, og kan forandres etter ønske.

Les mer om bryllup.

 

Restaurant

Utsøkt mat har alltid vært hotellets kjennetegn og deres kjøkken vektlegger mat av ypperste kvalitet. Restauranten tilbyr vanligvis en bedre 3-retters middag, eller buffé. For grupper og spesielle anledninger, komponerer deres kjøkkensjef gjerne spennende menyer etter ønske. Velkommen til en matopplevelse!

Restauranten ved hotellet har en kapasitet på 140 personer pr. bordsetting. Restauranten er delt i to og dette gir gjestene mulighet for forskjellig stemning og opplevelse og gjør det enkelt for grupper å ha avskjermet lokale.

Solesalen har kapasitet til 100 gjester. Restauranten har en fin moderne atmosfære med panoramautsikt mot parken og Krøderen fjord.

Dr. Carlssons Spisestue har kapasitet til 36 gjester. Spisestuen har en gammel og ærverdig atmosfære. Her gir møbler og interiør en helhet som forteller om en historie tilbake til 1910. En svært hyggelig spisestue som passer perfekt til private og intime selskaper eller bare en hyggelig middag med familien.

 

Selskaper

Når du har noe å feire…

Dåp og navnefest, konfirmasjon, bryllup, fødselsdager, slektstreff og minnestunder, det er livets gang og anledninger hvor familie og venner samles. La personalet på Sole Hotell ta seg av alt det praktiske med arrangementet, så kan du slappe av sammen med de du er glad i. Dessuten har de en stor hage hvor man kan “mingle”, slappe av og ha lette aktiviteter.

Les mer om selskapsmuligheter her >>

 

På en hvitmalt benk i hagen….

Eller hva med et lysthus? Sole Hotells egen park er de svært stolte av! Den er flott og grønn og må virkelig oppleves når været tillater det. Parken er på over 20 mål og har lang strandlinje mot Krøderfjorden. Her kan du ta en dukkert eller nyte livet. Parken har flere sittegrupper og hotellet tilrettelegger gjerne for matservering, grilling og/eller dans.

Parken er også svært godt egnet for lek og aktiviteter og hotellet har utlån av badminton, krokett, fiskestenger etc. Det er også gode muligheter for gjennomføring av tilpassede gruppeaktiviteter og teambuildingoppgaver. Her har hotellet profesjonelle aktivitører som står til rådighet.

 

Aktiviteter

Noresund ligger vakkert til ved foten av Norefjell og bredden av Krøderfjorden. Norefjell kan tilby et av landets beste alpinsenter, 1010 meters fallhøyde, med 11 skiheiser og 24 kilometer med nedfarter. Høyfjellet kan tilby milevis med merkede løyper både sommer og vinter og vi anbefaler gjerne en tur til Høgevarde(1459 moh) for å oppleve høyfjellets fantastiske natur.

Noresund ligger også midt i Kunstnerdalen som har et utall av attraksjoner og opplevelser for liten og stor.

 

Flotte ski- og alpin-muligheter

Norefjell Skisenter er at alpinanlegg av internasjonal klasse med 1010 meters fallhøyde. Norefjell tilbyr 11 skiheiser som bringer deg til 24 kilometer preparerte alpinløyper fordelt på 22 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader. Norefjell er kjent for variasjon og mangfold. Her er det eget snowboardområde og et eget barneområde hvor det er fint å starte skikarrieren.

 

Langrenn

På Norefjell finnes det et godt utbygd turløypenett. De ulike løypene er merket med ulike farger som er gjengitt på et spesielt kart man får kjøpt i området. Her tilbys det 120 km med velpreparerte løyper så lenge snøforholdene tillater det. En løype går innover høyfjellet til Høgevarde(1459 moh) og andre løyper går i forskjellige høydenivåer mot felles mål, Tempelseter og videre mot Haglebu.

 

Norefjell Golfbane

Norefjell Golfbane kjennetegnes av uhøytidelig atmosfære, frisk fjelluft og stillhet. Norefjell Golfbane tilbyr i dag et fullverdig golfanlegg på 18 hull.

Følg lenkene for å se oversikt over aktiviteter og severdigheter rundt  Sole Hotell.

 

Seniorprogrammet

Velkommen som senior til Sole Hotell – Den gamle Doktorgaarden
Sole Hotell, som tidligere var en gammel herregård og doktorgård, er et flott utgangspunkt for en rekke dagsutflukter, enten om man kommer alene som par eller i større seniorgrupper.

Ingenting er bedre enn å kunne bli på samme hotell over flere dager, pakke ut av kofferten og sove godt i ny seng man får tid til å venne seg til.  Ha en rolig frokost og en god kopp kaffe, før man starter dagens program.

Planlegger dere en felles tur med foreningen vil vi være behjelpelig med å lage et bra program til neden forstående  sverdigheter som kan strekke seg over 1 – 5 dager og i et tempo som passer alle.

Se mer om våre senioraktiviteter på våre seniorsider. Vi har laget forslag på en 5 dagers tur i Kunstnerdalen med “hvilepuls”, som kan kortes ned til det antall dager dere selv måtte ønske. Vi anbefaler å ta kontakt med vår senior ekspert for å få et program forslag som passer dere.

Les mer om senior på Sole Hotell her.

 

For mer informasjon besøk SoleHotell.no >>

Send melding til Sole Hotell

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.