Søk i Aktiv i Oslo

Snarøya Curlinghall

Kick-off, underholdning i anledning et kurs, en spesiell anledning til ære for de ansatte - hva kan vel være bedre enn å teste samarbeidsevnen, konkurranseånden og kommunikasjonen på isflaten!

Ta turen til Curlinghallen – dette kan bli årets store underholdning.

Kick-off, underholdning i anledning et kurs, en spesiell anledning til ære for de ansatte – hva kan vel være bedre enn å teste samarbeidsevnen, konkurranseånden og kommunikasjonen på isflaten!
Curling er perfekt ved anledninger der du ønsker at alle skal ha aktivitet sammen. Stor og liten, jente eller gutt, sterk eller svak – på samme lag – eller mot hverandre. Snarøya Curlinghall arrangerer kurs for dere hvor dere spiller turnering og har det hyggelig på isen.

Hvor mange bør vi være?

Her kan de ta imot både små og store grupper. For å få til et arrangement er det morsomst at dere er flere enn seks spillere.
Et curlinglag består av fire spillere – slik at det er åtte spillere på en bane. Det er seks baner i hallen så det perfekte antall for å fylle hallen er 48 spillere.

Større grupper er også mulig – men må avtales nærmere. Det bør da beregnes lengere tid på arrangementet. På grunn av lokalenes størrelse er det å anbefale at om dere er flere enn 80 personer kombineres curling med andre uteaktiviteter.

Hvor lang tid varer et arrangement?

Et vanlig arrangement er beregnet med 2,5 time fra ankomst til hallen – til avslutning.

Det er i denne tiden beregnet en innføring i spillet, organisering av lag og sko, opplæring, spilling – og avslutning. Tiden på is er ca. 2 timer.

Snarøya Curlinghall skreddesyr arrangementer også utover dette om det er behov for andre løsninger. Det korteste arrangement de har avholdt er 15 minutter – det lengste er syv timer.

Hva inneholder et arrangement?

ca. 20 minutter
Alle må gjennom en teoretisk del. Der vi gir en innføring i spillets regler og muligheter. Det vektlegges at spillerne må utvise forsiktighet siden stener er tunge og isen er glatt. Respekt for disse faktorer – samt noen tips om hvordan man kan minimalisere faren for uheldig fall blir gjennomgått.

ca. 10 minutter
Når alle er klare er det ut på isen for å utøve teorien. Spillerne får så en liten prøverunde med teorien i praksis. Det er kyndige instruktører med på dette.

ca. 2 timer
Så er det tid for konkurranse. Det arrangeres en kamp – eller turnering, avhengig av hvor mange spillere som deltar. Instruktørene følger opp grundig i starten. Det blir gitt veiledning om signaler mellom spillerne over banen, taktiske valg blir foreslått.

De vektlegger at spillerne har en fornuftig fart å sende stenene avgårde over banen.
De fleste har tendens til å utøve en alt for stor styrke – noe som medfører at 20 kilo blir til en farlig «bombe» som kan skade folk, dyrt utstyr og håndlaget is.

I begynnelsen er det mange ting dere skal huske på samtidig. Det ser lettere ut enn det i virkeligheten er. Etter en periode er det imidlertid utrolig hvor mye bedre de fleste blir…

Det er forskjellig hva og hvor mye hjelp gruppene ønsker av hjelp fra instruktørene. Litt ettersom hvor flinke spillerne er – trekker instruktørene seg tilbake slik at dere må ta taktiske valg på egenhånd.

Hvem er instruktørene?

De fleste som er instruktører i Snarøyahallen har spilt – eller spiller toppcurling, nasjonalt og internasjonalt. Instruktørene er representanter fra juniorlandslag for jenter og gutter, damelandslaget – samt spillere fra Eliteserien. Enkelte av instruktørene har mange års erfaring med arrangementer.

Tilbakemeldingene fra bedriftene er at instruktørene gjør arrangementene vesentlig bedre. Dette i henhold til forståelse av spillet, sikkerhet, gjennomføring og utbyttet av arrangementet.

Hvor mye koster det?

Et vanlig arrangement på 2,5 time koster kr. 5.200,- per bane.
Dette er inklusiv det som har med curling å gjøre; instruktør, leie av sko og curlingutstyr.

Åpningstider

Åpningstiden er fleksibel og tilpasses aktiviteten i hallen. Vi har også mulighet til å ta imot grupper på helligdager, ferier og helger.

Hva med møter eller bespisning i hallen?

Snarøya Curlinghall har nye flotte lokaler som kan leies om dere ønsker en hyggelig stund i hallen. Disse egner seg også godt for møteaktiviteter på formiddagen.
Dette er en egen avdeling med kjøkken, og bord med fin plass til 40/50 deltagere.
Det er bra lufting til rommet – med to store dører ut til en super terrasse. Og skulle det bli kjedelig å se den veien – så er det store vinduer ut mot curlingbanene.

Send melding til Snarøya Curlinghall

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.