Søk i Aktiv i Oslo

Skala Operakor

Skala Operakor er et aktivt og ambisiøst kor som med energi og glede gjør opera lett tilgjengelig for alle!

Koret ble etablert i 2011, og består av ca. 60 sangere. De er først og fremst et operakor, med et bredt repertoar som spenner fra Wagner, Verdi, Puccini, Boito og Tsjaikovskij til Bernstein og Saint-Saëns.

All musikk framføres på originalspråket, og koret har flere egne, dyktige solister som brukes både på konserter og i forestillinger.

Koret opptrer jevnlig med egenproduserte forestillinger og konserter og samarbeider med dyktige pianister og ensembler, og orkestre som Kolbotn konsertorkester og Opus 82.

Skala har opptrådt i flere operaforestillinger og konserter i regi av Oslo Operafestival, deltatt i NRKs Stjernekamp og programmet HAIK med Arif, åpnet Ibsenfestivalen på Nationaltheateret og deltatt i Ibsens teaterstykke «Borkman», for å nevne noen av korets aktiviteter.

Les mer om koret.

Vil du bli en del av Skala Operakor? 

I tillegg til innøving av repertoar arbeider de med operatisk sangteknikk og musikalske tolkningsuttrykk, og til forestillinger øves det også scenisk – med mye energi, temperament og latter.

De er alltid på utkikk etter nye medlemmer, og særlig alter, tenorer og basser er velkomne. Opptak i koret skjer gjennom en enkel audition.

Se mer her.

Relaterte sider

Send melding til Skala Operakor

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.