Søk i Aktiv i Oslo

Sjoa Familierafting

Sjoa Familierafting ligger i naturskjønne og idylliske omgivelser på Varphaugen, helt inntil Gudbrandsdalslågen. Med unik beliggenhet like ved elva, er de det perfekte utgangspunkt for barnevennlige vannaktiviteter som rafting og guidede Stand up paddle-board turer på Gudbrandsdalslågen.

Rafting turene starter fra Varphaugen, noe som betyr at det ikke brukes unødig tid på busstransport.

Det er mulig å fiske og bade fra en deilig sandstrand og Sjoa Klatrepark byr på utfordringer i høyden med klatreløyper for deltakere fra 3 år og oppover.

Juving

Sjoa Familierafting tilbyr også juving for familier. Juving er en intens opplevelse  som bringer hele familien tæt på naturen. Her rappellerer, klatrer og svømmer dere i kulper mm.

Alt nødendigt utstyr til aktivitetene avholdes av Sjoa Familierafting.

Se mer. 

Sommerleir – 1 uke med opplevelser

Sjoa sommerleir tilbyr en enestående mulighet for barn og ungdom til å utforske naturen, utfordre seg selv og skape minner for livet. En opplevelse som kombinerer spenning, moro og læring ute i naturen, hvor de vil skape minner og venner for livet, lære om naturen og seg selv, og ha det gøy under kyndig veiledning av dedikert personale

Styrke, selvtillit, trivsel og felleskap i barnehøyde gjennom lek, aktivitet og utfordringer — langt vekk fra skjerm og mobiltelefon.

Må ha det litt gøy – ikke bare moro!

Les mer om tilbudet.

Overnatting

Serverings-og overnattingstilbudene byr på stor variasjon – så her finnes noe for alle og enhver, både innendørs og utendørs.

Hytter, lavvu, muligheter for camping med bobil og telt – samt et stort stemningsfylt familierom i Nordre Stugu fra 1745 med utsikt over Gudbrandsdalslågen.

Det er mulig å forhåndsbestille måltider og kjøpe hjemmelaget pizza og andre bakevarer i resepsjonen.

Klasseturer

Klasseturene til Sjoa Familierafting gir ikke bare en dose spenning og moro, men skaper også et fellesskap og minner som vil vare livet ut. De kan tilby flere forskjellige opplegg, som er spesielt rettet mot barn under 15 år, med flere eller færre aktiviteter.

Turene kan også kombineres med en tur i fjellet på egen hånd. En reise fylt med teambuilding, naturutforskning og adrenalinfylte opplevelser som vil styrke båndene blant elevene i klassen.

Avslutningstur eller en start det nye skoleår med de beste forutsetninger for å få et optimalt undervisningsgrunnlag.

Les mer om tilbudet. 

 

Send melding til Sjoa Familierafting

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.