Søk i Aktiv i Oslo

Share Oslo

Share Oslo tilbyr unike og fleksible eventlokaler og møterom sentralt i Oslo, få minutters gange fra all kollektivtrafikk og med flere hoteller i umiddelbar nærhet. I en historisk bygning renovert i industriell stil, finner du muligheter til enhver anledning, enten du trenger plass til 2 eller 100, er bedrift eller privatperson. I sommerhalvåret kan den frodige bakgården benyttes, og det er tillatt med medbrakt mat og drikke.

EVENTLOKALER

Med sine 3 eventlokaler, hver med sin unike stemning og kapasitet, har Share Oslo et rom som passer til det meste, enten du skal arrangere bryllupsfest, julebord, konferanse, sommerfest eller styremøte. Heldagsarrangement med påfølgende fest på kvelden kan også gjennomføres.

Med et dedikert og dyktig team på plass, skreddersyr de ditt arrangementet etter dine ønsker og behov, og de kan bistå med bestilling av mat, drikke, DJ, fotograf osv.

Les mer om mulighetene hos Share Oslo.

Kangen bar

Kangen er et separat rom i toppetasjen og passer utmerket til fest, middager, styremøter og andre samlinger hvor man ønsker et lukket selskap. Kangen er en fullt utstyrt bar, har innbydende innredning og fleksible romløsninger som rommer 60 personer sittende ved bord og 100 personer til fest og mingeling. Rommet er utstyrt med prosjektor, lerret og PA- anlegg.

Amfi

Amfiet ligger i 1. etasje, er høyt under taket med massevis av naturlig lys og frodige planter. Lokalet egner seg til større bedriftsarrangementer, seminarer og konferanser men også selskaper, utstillinger og konfirmasjoner. Amfiet kommer med kjøkken og stort oppholdsrom til lunsj, kortere pauser eller break out sessions.

På Amfi trappene er det plass til 100 personer sittende og plass til 100 personer i en mingle setting. Skulle man ønske seg et middag til bords er det plass til 65 personer. Rommet er utstyrt med prosjektor, lerret og PA- anlegg med mikrofon.

share 4

Photo: Jan Khür – www.jankhur.com

Lounge

Share Oslo sin lounge er perfekt til alt fra konfirmasjon, middagsselskap og bryllup til seminarer og workshops. Rommet ligger i 1. etasje, oppleves lyst og åpent og kan møbleres for å passe grupper av ulike størrelser. Her er det plass til 70 personer ved middagsbord, 100 personer sittende foran skjermen og 150 i en mingel-setting.

Rommet er utstyrt med prosjektor, lerret og PA- anlegg med mikrofon.

Møterom

Share tilbyr 7 moderne møterom med ulik kapasitet, samt et podcast rom. Møterommene er utstyrt med skjerm, diverse koblinger til pc, whiteboard og internett. Det tekniske utstyret er moderne og tilrettelagt for dagens behov for bruk av lyd og bilde samt løsninger for telefon- og videomøter. Det er mulighet for servering.

Deres podcast-rom er privat, romslig, med god lydisolering og kvalitets utstyr fra Røde til 2 personer.

Photo: Jan Khür – www.jankhur.com

Send melding til Share Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.