Serious Fun Raftingsenter

Raftingsenteret er en perfekt arena for alle typer arrangement. Her tilbyr de ulike naturbaserte aktiviteter som rafting, villmarkscamp, paintball og teambuilding.

Ta en uforglemmelig firmatur, vennetur eller arranger et utdrikningslag bruden/brudgommen aldri vil glemme! Serious Fun Raftingsenter er en perfekt arena for alle typer arrangement. Her tilbyr de ulike naturbaserte aktiviteter som rafting, villmarkscamp, paintball og teambuilding.

Rafting -Her tilbyr de flere typer rafting!

Superrafting er den mest selgende raftingopplevelse som passer for alle over 12 år. Her opplever man spennende stryk og og har mye moro sammen, enten man er en vennegjeng på tur, utdrikningslag eller familie. 

Ekstremturen passer for deg som vil ha den heftigste opplevelsen. Her anbefales det at du har prøvd rafting før og at du ikke er redd for vann. På ekstremtur kan du regne med å få deg en svømmetur.. Fra 18 år (15 år med foresattes underskrift).

Mini rafting passer for alle over 8 år. Dette er en veldig rolig, koselig og gøyal raftetur på rolig vann med fokus på lek. Som oftest er gjennomføres minirafting sammen med superturen slik at hele familien kan være samlet, men mini rafterne kjører rundt de største strykene sammen med vår bussjåfør. 

Kombirafting. Her kan alle være med! Om noen ønsker ekstremrafting, mens noen ønsker superrafting eller minirafting så går dette an å kombineres!

Paintball

Serious Fun tilpasser paintballspillet for hver enkelt gruppe avhengig av antall deltakere og ønsker. Her kan dere velge mellom flere ulike spill.

Passer for alle grupper: venngjenger, utdrikningslag, firmatur, klassetur og annet.

Teambuilding og Kick-off

Arranger en uforglemmelig firmatur dere sent vil glemme. Her kan dere jobbe med lagsamarbeid, konkurranser og føle nærheten til naturen samtidig. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Hos raftingsenteret Serious Fun skreddersyr de et opplegg som er tilpasset deres ønsker. Ta kontakt for tilbud,

Teamball – En morsom kombinasjon av paintball og teambuilding

Teamball er en morsom, konkurransepreget gruppeaktivitet med god stemning fra start til slutt.

Teambuilding: Gruppen blir delt i to lag som konkurrerer mot hverandre. Vi starter med 3-5 teambuildingaktiviteter som er tilpasset deres ønsker og størrelsen på gruppa. Her konkurrerer lagene for ekstra paintballballer, noe som virkelig trigger konkurranseinstinktet!

Paintball: Etter en underholdende teambuildingøkt, er det tid for paintballfinale. Et lag har fått ekstra baller, men alt kan skje underveis i spillet.

Her får gruppen jobbet sammen i team og får testet sine samarbeidsevner på en underholdende og morsomt måte.

Utdrikningslag

Rafting, paintball og de andre type aktivitetene til Serius Fun er perfekt for å arrangere et vellykket utdrikningslag! Her skreddersyr de et opplegg som er tilpasset hver enkelt gruppe.

Vennegjenger og skoleklasser

En aktivitetsfylt og morsom vennetur, eller klassetur? Her får du i pose og sekk og et opplegg tilpasset deres gruppe! Her er det også flotte muligheter for overnatting i villmarkscampen.

 

Villmarkscamp

Villmarkscampen til Raftingsenteret Serious Fun ligger idyllisk til i skogen ved en liten innsjø. Her er alt tilrettelagt for en koselig kveld med familien, samling av vennegjengen, utdrikningslaget, skoleklassen, idrettsklubben eller teambuilding med firmaet.
I villmarkscampen finnes

  • Militærtelt for de som ønsker å overnatte ute i det fri,
  • Vedfyrte badestamper der man kan skue utover Aasbergtjønn og den flotte naturen
  • Bålplass, grill, bord og benker for de som ønsker et unikt sted å spise.
  • Brygge og bademuligheter, kanoer og zipline som går over vannet, ut på en liten øy.

Villmarkscampen er gratis til bruk for alle som er på aktiviteteter hos Serious Fun. (gjelder ikke overnattning og arrangement)

Du bestemmer selv om du ønsker å ha med mat eller ønsker et tilbud fra Serious Fun.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.