Søk i Aktiv i Oslo

Sentralen Restaurant

Sentralen Restaurant ligger sentralt plassert i Kvadraturen. Her serveres nyskapende retter med gode norske råvarer og kontinentale smaker, og det er virkelig et spisested for de fleste anledninger og aldre.

I tillegg til set-meny, har de deleretter som gjør måltidet til en sosial opplevelse.

Sentralen Restaurant har et stort fokus på det naturlige, og har derfor et godt utvalg av naturlige viner i skapet, i tillegg til et variert utvalg øl og andre drikkevarer.

Lokalet er åpent med god romfølelse og har en avslappet atmosfære og uformell stemning. Dette er et barnevennlig sted, hvor de gjerne tilpasser alle retter på menyen til porsjoner som passer for barn.

Les mer.

Selskap hos Sentralen Restaurant

Restauranten byr på mange muligheter for både store og små selskap og eventer. Lokalet er lyst, og den åpne løsningen gir en god romfølelse enten man er i hele eller deler av restauranten.

Restaurantlokalet har kapasitet til 80-100 sittende gjester og 150 stående.

Ønsker man å leie deler av restauranten, vil den ene delen av lokalet kunne ha 50 sittende gjester, og den andre delen 45 gjester. Perfekt for større eller mindre bryllup, afterwork, sommerfest, julebord og ulike bedriftsarrangementer.

Kjøkkenet setter opp et menyforslag til ditt selskap med utgangspunkt i sesongens retter, og det kan dekkes opp etter de ønsker og behov du har.

Catering

Sentralen tilbyr serveringsløsninger til alle typer arrangementer. De serverer alt fra konferansepakker, bryllupsmiddager, slippfester og alt av arrangementer du måtte ønske å avholde i Sentralens mange lokaler eller på en ekstern lokasjon.

Send dem gjerne en henvendelse om du ønsker catering eller take-away til større selskaper.

Take away

Deler av menyen kan bestilles som take-away og mat-kit som du ferdigstiller selv.

Les mer.

Send melding til Sentralen Restaurant

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.