Sem Gjestegård

Sem Gjestegård har perfekte lokaler om du skal holde fest for familie og venner, eller arrangere et firmaarrangement. Her kan de også tilby konferanselokaler fra 2-140 personer.

De ligger flott til i Asker (ca 2 mil fra Oslo og Drammen) ved siden av Askers 1000års sted Semsvannet.

De kan tilby konferanselokaler fra 2-140 personer. Standard teknisk utstyr er tilgjengelig i alle møterom, i tillegg kan utvidede løsninger ordnes ved forhåndsbestilling. De har trådløst nett for deres gjester i alle bygninger. Som konferansegjest hos Sem Gjestegård blir du tatt godt vare på av deres kursvert/vertinne.

Les mer om konferanse.

Selskap

Sem Gjestegård har perfekte lokaler om du skal holde fest for familie og venner, eller arrangere et firmaarrangement.

Deres tradisjonsrike lokaler og den vakre naturen i umiddelbar nærhet, har vært utgangspunkt for mang en lykkelig anledning. Dette er også en fin plass å holde bryllup. Det er ikke få ekteskap som har hatt sin romantiske start på Sem Gjestegård.

Sem Gjestegård ønsker å gjøre deres dag til deres! De har derfor ikke faste pakkepriser. Her vil de gi mulighet for individuelle behov og drømmer, og de vil sørge for at disse blir tatt vare på.

Overnatting

Sem Gjestegård har med sine 47 hyggelige og smakfulle rom, kapasitet til 78 overnattingsgjester. Gulmalte og koselige rom gir gode assosiasjoner til solvarme og står til de ellers landlige omgivelsene. Et godt rom skal være et lunt krypinn, der man etter strevsomme konferansedager eller strabaser i naturen kan lene seg tilbake i ro og trivsel.

Les mer her.