Søk i Aktiv i Oslo

Seaport

Med en fantastisk beliggenhet på Sørenga kan en kveld på Seaport ikke bli noe annet enn en suksess. Seaport tar også imot selskaper på inntil 75 personer.

Med et av de største kjøkken fra middelhavet og en meny inspirert av den tyrkiske menyen kan Seaport friste med fantastisk mat og en unik atmosfære langs ved Søreangakaia. Her kan du ta med deg daten din på en fantastisk restaurantopplevelse, eller du kan invitere til et selskap utenom det vanlige.

Restauranten ligger nære vannkanten, og du får en nydelig utsikt over operaen. Her kan du nyte et godt måltid eller noe godt i glasset i solen på sommeren. Seaport et en restaurant som satser på blant annet det tyrkiske kjøkkenet. Det tyrkiske kjøkkenet regnes som et av de mest innflytelsesrike i verden.  I Tyrkia er middagen ikke bare en stund der man spiser, men også en tid der man omgås og diskuterer. Dette er noe de gjenskaper i restauranten.

Julebord

Inviter til årets julebord med utsikt til operaen fra Sørenga.  Med garantert god stemning og en lun atmosfære blir dette garantert en suksess. På Seaport tar de imot opp til 75 gjester til et selskap.

Velg mellom pinnekjøtt, ribbe eller vegetar! Du kan også velge blant flere nydelige desserter.

Les mer her

Selskap

På Seaport tar de imot både mindre og større grupper med reservasjon og en fristende meny.

Les mer her

Send melding til Seaport

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.