SB Produksjoner

Et kreativt byrå med spesialkompetanse innen event, show og fashion. Byrået har stor erfaring innen showproduksjon og artistformidling, og kan i dag tilby over to hundre av landets beste artister, showgrupper og modeller til forskjellige arrangementer.

SB Produksjoner leverer underholdning til flere av landets største hoteller, kjøpesenter, bedrifter og eventbyråer. De er en bryllupsmessearrangør med produksjoner på Grand Hotel, Oslo Konserthus, Gamle Logen og Losby Gods.

I tillegg har de koreografi, regi og/eller produksjon på flere andre messer, show, hår- og motevisninger for noen av landets fremste designere, brands- og sportsmerker.

Få hjelp til ditt event

SB Produksjoner ønsker å skape uforglemmelige opplevelser og står gjerne for både gjennomføringen og underholdningen til et event. Enten du er ute etter en minneverdig fest eller lansering, et storslått jubileum eller en innholdsrik konferanse så vil de kunne bidra med sin kreativitet og overraskende moment for å få frem budskapet i ditt event best mulig.

Les mer om hva de kan tilby.

Et godt show løfter festen

SB Produksjoner tilbyr underholdning til privat – bedrift og eventmarkedet. De kan tilby flere ferdigproduserte showpakker til ditt neste arrangement, men skreddersyr også gjerne etter ønsker og ulike temaer.

Under finner du et lite utvalg av show de kan tilby;

Ballroom Dinnershow

Med artister kjent fra Skal vi danse, The Voice og MGP er Ballroom Event den perfekte under­­­­holdningen til en uforglemmelig helaften. 5 av landets fremste sangere og dansere sammen med et eminente live­­band fremfører show­­­nummer mellom rettene fra hoved­­­scenen.

Les mer om showet.

Rhythm & Dance

Med dansere kjente fra «Skal vi danse» eksploderer kvelden i latinske rytmer, vrikkende hofter, flotte kjoler og imponerende løft. Danseshowet er fullspekket med alle ingredienser som skal til for en vellykket kveld.

Les mer om dette tilbudet.

Popzilla

En av landets beste coverband.

For deg som ønsker en uforglemmelige kveld med hits i alle sjangre, kan denne denne gruppen tilby skyhøy allsangfaktor, dans og spilleglede.

Les mer om gruppen her.

I tillegg til dette leverer SB Produksjoner flere andre show. De samarbeider også med noen av landets mest profesjonelle DJs til alle typer arrangementer.

Les mer om alle de ulike tilbudene.

Showartister og bemanning

SB Produksjoner har over to hundre aktører som de formidler til show- fashion og eventmarkedet. Her kan nevnes alt fra dansere, sangere, sirkusartister, showgrupper, DJ og illusjonist til fotografer, stylister, konferansier, foredragsholdere, koreograf, produsent og dekoratører.

Se hva SB Produksjoner kan hjelpe med. 

Temakvelder

SB Produksjoner hjelper deg med kreative ideer og underholdningspakker til deres event eller firmafest.
Eksempel på underholdning de kan hjelpe deg med: Dansekurs, show, sangere, verter og vertinner, koreograf, DJs, musikere, makeup artister, stylister og interiørkonsulenter. Alt for å få frem den rette stilen og tema for kvelden.

Ballonger og dekor

Som en av landets fremste leverandører av ballongdekor til privat-, bedrift- og bryllupsfester har de nå videreutviklet en high-end ballonginstalasjon med flotte organiske og kreative ballongdekorasjoner i tillegg til blomsterdekor, photobooth med mere.

Ønsker du en spesiell og spektakulær festdekorasjon til din fest eller event bidrar de gjerne med blomster, ballonger, borddekking og dekorering. De kan også leie ut bord, stoler, trekk og personale til spesielle anledninger.

For mer informasjon se her. 

Noen referanser;

«SB Produksjoner har gjennom planlegging, gjennomføring og vurdering av ulike shows og visninger imponert gang på gang for sin elegante og kreative profesjonalitet. Vi har kun positive opplevelser både i samarbeid og faglige resultater, og ønsker med dette å gi våre beste anbefalinger.»

Elisa Jeronima Smestad-Berg

Education Manager

L’Oréal Professionnel

«SB Produksjoner er en stor resurs for oss. De viser stor deltagelse, initiativ og er meget samarbeidsvillige. De viser stort engasjement for deres arbeid og tar ansvar. Opp gjennom årene har de opparbeidet seg tillit og respekt for den jobben de gjør i bransjen og er godt likt av alle.»

Annikken Vear

Prosjektleder Oslo Fashion Week

«Vi hyret inn SB Produksjoner til å lage ballongdekor til Clarion Hotels flåte under Oslo Pride Parade og stand i Pride Parken. Vi er kjempeførnøyd med samarbeidet, oppfølgingen og resultatet! SB Produksjoner er kunnskapsrike, dedikerte, imøtekommende og leverer resultat av ypperste kvalitet.»

Camilla Dahl 

Marketing Coordinator

Clarion Hotel by Nordic Choice Hotels

«SB er en profesjonell leverandør som leverer god underholdning, lett å samarbeide med, fleksible og imøtekommende. En leverandør som leverer det man måtte ønske til avtalt pris og innhold. Vi har benyttet SB Produksjoner og samarbeidet med Fredrik både på små og store eventer. Jeg benytter de gjerne igjen og gir mine beste anbefalinger.»

Jon Stubberud Haugen

Scandic Hotels &  Showpakker.no