Søk i Aktiv i Oslo

Sangsolist Guro Høimyr

Å ha en sangsolist i bryllupet kan sette en ekstra spiss på den store dagen. Har dere kanskje en spesiell sang som bare er «deres»? Eller kanskje du er en slektning som vil overraske brudeparet med et sanginnslag litt senere på kvelden?

Sangsolist i vielse

Guro er en profesjonell sanger som har lang erfaring med å synge i bryllup. Hun tar de fleste oppdrag i Østlandsområdet. Hun har faktisk også hatt oppdrag både i Italia og Sverige, og reiser gjerne til dit dere skal gifte dere. Det å synge i slike sammenhenger er virkelig noe Guro elsker å gjøre. Hun legger vekt på å lage god stemning og på å gi dere kvalitet. Guro samarbeider med flere dyktige musikere, eksempelvis pianist, gitarist, harpist, fløytist og fiolinist.

Bredt repertoar

Hun synger sangene dere ønsker dere, først og fremst innen pop/jazz/vise. Hun behersker norsk, svensk og engelsk. Se forøvrig hennes repertoarliste for forslag til sanger.

Erfaring og utdannelse:

Som sanger har Guro bred erfaring fra scene og studio. Hun har eksempelvis vært solist i utallige vielser, sunget i rockeband, koret på Øyafestivalen og holdt konserter med eget materiale. Utdanningen sin har hun fra Norges musikkhøgskole, Complete Vocal Institute og Universitetet i Oslo. Guro driver dessuten UNIK vokalakademi der hun underviser i sang og stemmebruk.

Sagt om Guro:

«Guro satte virkelig preg på vielsen med sin fremførelse. Hun tok på seg oppdrag med å synge to ukjente sanger på strak arm. Hun fremførte med innlevelse og nydelig sangstemme. I tillegg var hun meget ryddig i dialogen med både oss og kirken.»

Send melding til Sangsolist Guro Høimyr

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.