Sanger / Vokalist Julie Ervik

Julie er en allsidig sanger. Stilmessig blir hun oftest booket for å gjøre de "store låtene" i sjangeren pop, soul og r&b. Hun er kjent for sin stemmekraft og evne til å gjøre låtene til sine egne gjennom dynamikk og formidlingsevne, og har med seg musikere i toppklasse.

«Norges Svar på Adele»

Julie Ervik er en allsidig sanger som holder til i Oslo. Hennes brede sangerfaring spenner fra vokalist i større eventer, jingles for NRK, korist i Danish Music Awards, X- Factor , og for  Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk, samt deltakelse i The Voice, hvor hun ble omtalt som “Norges svar på Adele”

-Til mer personlige opptredener som egne konserter, bryllupssermonier og –fester, julebord, konfirmasjoner, akustiske musikkinnslag og begravelser

Stilmessig blir hun oftest booket for å gjøre de «store låtene» i sjangeren pop, soul og r&b, men hun har også en forkjærlighet for de små, fine visene og countrylåter. Hun er kjent for sin stemmekraft og evne til å gjøre låtene til sine egne gjennom dynamikk og formidlingsevne.

Julie har knyttet til seg musikere i toppklasse, slik at hun lett finner akkompagnatører/band/korister, avhengig av størrelsen dere ønsker på musikkinnslaget.

Vil du høre? Hør noen sangeksempler her!

Bryllup

Har dere lyst å berike bryllupsdagen med et musikkinnslag, eller er du en gjest som har lyst å overraske paret iløpet av dagen, kan Julie bidra. Reprtoaret er stort!

Her kan du se mer. 

Syngende Telegram

Ønsker du å sende noen en hilsen litt utenom det vanlige? Julie reiser rundt i Oslo og omegn med spontansang! Hun overrasker den du har kjær med et smil før hun bryter ut i sang, og om ønskelig leser hun en personlig hilsen og overleverer kort, blomster, ballonger eller sjokolade.

Her kan du ta kontakt. 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.