Søk i Aktiv i Oslo

Sanger / Vokalist Julie Ervik

Julie er en allsidig sanger. Stilmessig blir hun oftest booket for å gjøre de "store låtene" i sjangeren pop, soul og r&b. Hun er kjent for sin stemmekraft og evne til å gjøre låtene til sine egne gjennom dynamikk og formidlingsevne, og har med seg musikere i toppklasse.

«Norges Svar på Adele»

Julie Ervik er en allsidig sanger som holder til i Oslo. Hennes brede sangerfaring spenner fra vokalist i større eventer, jingles for NRK, korist i Danish Music Awards, X- Factor , og for  Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk, samt deltakelse i The Voice, hvor hun ble omtalt som “Norges svar på Adele”

-Til mer personlige opptredener som egne konserter, bryllupssermonier og –fester, julebord, konfirmasjoner, akustiske musikkinnslag og begravelser

Stilmessig blir hun oftest booket for å gjøre de “store låtene” i sjangeren pop, soul og r&b, men hun har også en forkjærlighet for de små, fine visene og countrylåter. Hun er kjent for sin stemmekraft og evne til å gjøre låtene til sine egne gjennom dynamikk og formidlingsevne.

Julie har knyttet til seg musikere i toppklasse, slik at hun lett finner akkompagnatører/band/korister, avhengig av størrelsen dere ønsker på musikkinnslaget.

Vil du høre? Hør noen sangeksempler her!

Bryllup

Har dere lyst å berike bryllupsdagen med et musikkinnslag, eller er du en gjest som har lyst å overraske paret iløpet av dagen, kan Julie bidra. Reprtoaret er stort!

Her kan du se mer. 

Syngende Telegram

Ønsker du å sende noen en hilsen litt utenom det vanlige? Julie reiser rundt i Oslo og omegn med spontansang! Hun overrasker den du har kjær med et smil før hun bryter ut i sang, og om ønskelig leser hun en personlig hilsen og overleverer kort, blomster, ballonger eller sjokolade.

Her kan du ta kontakt. 

Send melding til Sanger / Vokalist Julie Ervik

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.