Søk i Aktiv i Oslo

Sandvika Bowling

Den ultimate destinasjonen for bowlingmoro, biljard, shuffle og arcade-spill! Legg ditt neste arrangement til Sandvika Bowling, og nyt god mat og gøyale aktiviteter som garantert vil bringe latter og glede.

Sandvika Bowling vil med sine moderne fasiliteter og tilbud, gi dere en hyggelig opplevelse som vil bringe latter og glede hos store og små.

I tillegg til deres 10 bowlingbaner, har de biljard, shuffleboards og ulike spill.

Kom innom for afterwork med kollegaer og hygg dere med aktiviteter samt god mat og drikke, eller ta med vennegjengen for en etterlengtet sosial kveld. De tilbyr også seniorbowling!

Bowling for alle

Sandvika Bowlings moderne bowlingbaner er designet for å imøtekomme alle ferdighetsnivåer. Enten du er en erfaren bowler som vil forbedre spillet ditt, eller ønsker å ha det moro med familien eller venner, vil du finne det perfekte miljøet her.

De tilbyr også barnevennlige baner med bumpers og lettere bowlingkuler for de yngste, slik at hele familien kan nyte bowlingopplevelsen.

Les mer om alt de tilbyr her.

Bursdag

Å feire bursdagen på Sandvika Bowling er populært.

Alt du trenger å gjøre er å velge bursdagspakken som passer ditt behov, så kan du slappe av mens selskapet koser seg med bowling, lek og moro. Sandvika Bowling vil ta seg av alt fra mat og drikke til opprydding og vask.

Les mer om bursdagspakkene.

Bedriftsarrangement og teambuilding

Sandvika Bowling tilbyr også skreddersydde pakker for bedriftsarrangementer og teambuilding-aktiviteter. Enten du vil belønne dine ansatte, styrke samarbeidet i teamet ditt eller bare ønsker å ha det gøy utenfor kontoret, er bowling en flott aktivitet å velge.

Ta kontakt for å høre mer om mulighetene.

Send melding til Sandvika Bowling

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.