Søk i Aktiv i Oslo

Sailcamp 2022

Bli med på sommerleir i Oslo med fokus på seiling og vannaktiviteter, eller bli med på spennende tokt med skute! Dette er et flott og lærerikt tilbud for barn og ungdom.

Sommerleir på Strandheim leirsted!

Fra lørdag 30. juli til fredag 5. august blir det 6 dager med seiling, bading, sammen med både nye og gamle venner! Dette er en sommercamp for alle fra 10 år og oppover.

Sommerleiren arrangeres på leirstedet Strandheim, ved Nærsnes.

Her er det fokus på seiling og sjø. 100m med strandlinje og et stort område for andre aktiviteter. Dagene blir fylt med jolleseiling (RS Feva og Walker-bay), seiling av større båter, jollekjøring, bading, lek og andre aktiviteter.

Pris kr 4.150,-
Muligheter for søskenrabatter, og redusert pris ved behov. Inkluderer uniform.

Se nettsiden for mer informasjon

Bli med på tokt!

Skårungetoktet (10-12 år)

19. – 26. juni inviteres også til Skårungetoktet som er for barn 10-12 år. Denne turen er tilpasset de minste barna. Distansen på turen er derfor ikke avskrekkende. Turen vil i år gå innom småsteder og uthavner i Sverige, og deltakelse i Nordisk Skuttreff i Lysekil. Det avsluttes med buss hjem til Oslo. Denne turen har mye fokus på lek, med mange spennende aktiviteter til lands og til vanns!

Sjøkorptstokt (Fra 13 år)

26. juni – 12. juli. Målet med toktet er å seile til Kiel i Tyskland og deretter returnere til Sverige og Norge via Storebelt. Det vil bli flere spennende nattseilaser, og noen lengre etapper med variasjon av byer og utehavner. Ingen krav til forkunnskaper, men alle deltakere må ha gyldig pass.

Her kan du lese mer om sommerprogrammet.

Vil du være leder på tokt eller leir?

Sjøkorpset ønsker å åpne opp for unge ledere til sommerens tokt og leir. Er du over 16 og har lyst til å bidra med å lage en uforglemmelig uke for 10-12 eller 13-15-åringer på tokt eller leir er du velkommen til å ta kontakt. Er du glad i barn og unge og liker å bidra til gode opplevelser kan dette være noe for deg.

Les mer om de ulike mulighetene hos Sjøkorpset.

 

Relaterte sider

Send melding til Sailcamp 2022

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.