Søk i Aktiv i Oslo

Roofgarden

Skal du arrangere fest så hvorfor ikke gjøre det storslått? Ta med kolleger og venner på et av Oslos flotteste tak, RoofGarden!

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fantastisk!

I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment.

RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra april til september. Det er stor pågang i mai, juni og august så det kan være en god idé  å være tidlig ute med booking til årets sommerfest.

Det er plass til 180 sittende gjester. De har også sjenkebevilgning for lukkede selskaper. Det finnes aktiviteter som dart, bordtennis, utesjakk og det følger med bar, lydanlegg, grill og utekjøkken dersom dette er ønskelig. Det er også tak over spiseområdet.

Lokalet passer for firmafester, bryllup og andre events.

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi meny til ditt selskap. Når solen skinner ute og maten blir servert på et av Oslos fineste steder å holde selskap, så garanterer vi god stemning.

Det er dessverre ikke mulig å holde ungdoms- eller russefester.

Les mer om mulighetene på Roofgarden.

 

 

Send melding til Roofgarden

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.