Søk i Aktiv i Oslo

Roklubben Selskapslokale

Flotte og sjarmerende lokaler på Bygdøy med sjøen som nærmeste nabo. Her kan det arrangeres alt fra den ultimate sommerfesten, ditt drømmebryllup eller mer formelle ting som kurs og konferanser.

Roklubben selskapslokaler ligger ved sjøen, helt nederst i Huk Aveny på Bygdøy. Her finner du en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt maritim peisestue, bar og garderobe.

Lokalet er perfekt til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men det er også plass til andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 85 personer.

Les mer om selskap på Roklubben her

Sommerfest

Roklubben selskapslokale er perfekt for sommerfesten. Her kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske Festsalen og skape en helt unik ramme for festen helt nede i vannkanten på Bygdøy.

Selskapslokaler

Roklubben selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for alle typer selskaper. Her leverer de alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med deres leverandører.

Bryllup

Med sjarmerende rom og flott lokalisert på Bygdøy skaper disse lokalene den perfekte rammen rundt ditt bryllup. Et populært sted å arrangere bryllup, både på grunn av lokalene, og også deres høye kompetanse på å arrangere nettopp dette.

De hjelper gjerne med planleggingen og kan også bistå med bryllupsplanlegger som hjelper å få i stand drømmedagen!  Mat og vin kan smakes på forhånd. Det finnes ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Ta kontakt for priser og omvisning!

Kurs og konferanse

Roklubben Selskapslokale hjelper dere med å arrangere vellykkede kurs, konferanse og seminarer. Her finner du alt av standard teknisk utstyr og det som mangler kan enkelt skaffes via deres leverandører som sikrer full pakke til en god pris.

Sjøen er nærmeste nabo, og i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere aktiviteter som løser opp stemningen!  Etter konferansen er det, for eksempel, mulig å ta en tur ut før dere kommer tilbake for middag og selskapeligheter på kvelden.

Kapasitet

Langbord: 180
Runde bord: 135
Stående: 400
Kinooppsett: 180
Klasserom: 120
U-Bord: 70

Åpningstider:

Baren stenger 02:30.

Gjestene må være ute til 03:00.

Send melding til Roklubben Selskapslokale

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.