Søk i Aktiv i Oslo

Roklubben Selskapslokale

Flotte og sjarmerende lokaler på Bygdøy med sjøen som nærmeste nabo. Her kan det arrangeres alt fra den ultimate sommerfesten, ditt drømmebryllup eller mer formelle ting som kurs og konferanser.

Roklubben selskapslokaler ligger ved sjøen, nær museer, helt nederst i Huk Aveny på Bygdøy.

Lokalet består av en stor og vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt maritim peisestue, bar og garderobe.

Selskapslokalet kan leies med matservering og blir ofte brukt til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men de holder gjerne også andre typer arrangementer på dagtid.

Dette er en god lokasjon for møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer.

Les mer om selskap på Roklubben her

Selskap

Roklubben selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. De kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med sine leverandører.

Bryllup

De arrangerer mange bryllup på Roklubben hvert år og har svært god kompetanse på dette. De kan hjelpe dere med alt fra a-å, og ved større bryllup kan de også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig.

Roklubben har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

De har satt sammen en bryllupspakke som inkluderer det kundene erfaringsmessig ønsker.

Bryllupspakke

– 3-retters middag
– 4 – 8 gl vin til maten
– Bryllupspakke
– Kaffe og avec
– Fri bar

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- eks. mva for bryllupspakke med fri bar u/brennevin.
Leie kommer i tillegg, kr. 15 000.

Sommerfest

Roklubben selskapslokale er perfekt for sommerfesten. Her kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske Festsalen, og skape en helt unik ramme for festen helt nede i sjøkanten på Bygdøy.

Julebord

Roklubben er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Deres prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

Markeringer

De har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roklubben.

Minnestund

De har ved flere anledninger holdt minnestunder på Roklubben. De serverer snitter og kringle til alle som er til stede under minnestunden.

Kurs og konferanse

De har ulike konferansepakker, eller de kan skreddersy en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes her, i tillegg har de leverandører utover dette.

Med sjøen som nærmeste nabo er det uendelige muligheter for å arrangere aktiviteter i pausene. Etter konferansen kan dere ta dere en tur ut før dere kommer tilbake til Roklubbens selskapslokaler igjen for middag.

Diverse informasjon

Åpningstider
Dørene åpnes etter avtale. All servering avsluttes kl. 02:30 og dørene stenger kl. 03:00. Da må alle gjester forlate lokalet.

Kapasitet
Runde bord: 165
Langbord: 200
Maks kapasitet: 400
Terrassen: 165

Fint å vite
De dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av deres leverandører. De har en ubetjent garderobe for sine gjester samt barfasiliteter.
Videre kan de formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr. 4000,-
Projektor og lerret kr. 1500,-
Sceneelement kr. 560,- (1x2m)

De ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Finn ut mer om Roklubbens selskapslokaler.

Om SULT-gruppen

SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersonen. De setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. De driver lønnsomt og driver nå konsepter innen kafe- og restaurantnæringen.

Send melding til Roklubben Selskapslokale

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.