Søk i Aktiv i Oslo

Rjukan vare- og lagerhotell

Rjukan lagerhotell har over 20 års erfaring med løsninger rundt lagerhotell for bedrifter. Driver du nettbutikk og ser etter en partner med lagerhotell som kan ta imot bestillinger, plukke, pakke og distribuere? Eller ser du etter et trygt sted for lagring av dine varer og produkter? Rjukan lagerhotell kan bistå med kort- og langtidslagring, samt logistikk- og transportløsninger for bedrifter i hele Norge, Norden og ellers i Europa.

Logistikk
Rjukan Lagerhotell har lagrer varer for blant annet sportsmerkene Hummel og Assist, med logistikk løsninger ut mot sportsbransjen og grossister i Oslo, ellers i Norge og flere land i Europa.  Samtidig lagres det store maskiner for Yara. Les gjerne mer her.

Lagerhotell
Lagerhotellet er tilrettelagt for alle type tjenester som kreves, og består av over 2000kvm oppvarmet lager, 5000kvm kaldt lager, samt over 500kvm for regnskapsarkivering. Dette betyr ae alle type varer og produkter kan lagres, både kortsiktig og langsiktig. Les mer her.

Om Rjukan lagerhotell
som holder til på Rjukan i Telemark, sentralt plassert på Østlandet. Her har de flere daglige innkommende og utgående biler til Oslo som gjør at de kan distribuere varer over hele Norden raskt og kostnadseffektivt.

Varene dine er trygge hos oss Rjukan vare- og lagerhotell, med 24 timers bevoktning.

Relaterte sider

Send melding til Rjukan vare- og lagerhotell

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.