Søk i Aktiv i Oslo

Rjukan Events

Klassetur for for eventyrlystne skoleelever! Opplev Gaustatoppen, Vemork, Krossobane, Rjukanbadet og klatreparken i en og samme tur.

Rjukan er UNESCO verdensarvbyen med de store fortellingene, de unike attraksjonene, og fantastiske naturopplevelser.

Rjukan er et populært valg for norske skoleklasser. Rjukan-Notodden industriarv er den mest omfattende av åtte norske objekter på UNESCOs verdensarvliste. Vi kan nevne industrialiseringen av Norge, kampen om tungtvannet, mange unike attraksjoner i kort avstand, og den fantastiske naturen.

Rjukan har ekstremt mye å by på! Med korte avstander til alt er det mulig å oppleve alt byen kan by på gjennom en tur med to overnattinger. Programmenne inneholder en faglig og historisk del og det kombineres med utenomfaglige attraksjoner.

Rjukan Events tilbyr både ferdige pakker og skreddersydde løsninger. Guide og kontaktperson er med hele veien!

Dere kan ta Gaustabanen opp til toppen av Gaustatoppen, lære mer om den berømte tungtvannsaksjonen på Vemork med sabotørruta til fots ned i juvet, og kjøre Krossobanen til kanten av Hardangervidda og spise lunsj med panoramautsikt over byen. Dere kan også være med på UNESCO byvandring med egen guide for å se verdensarven med egne øyne – for å nevne noe.

Les mer om de ulike pakkeløsningene. 

Send melding til Rjukan Events

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.