Søk i Aktiv i Oslo

Restaurant Teatro

«Oslos beste pizza?» skrev Aftenposten om den nye gourmetpizzarestauranten bare noen få måneder etter de hadde åpnet. Lokalene er flott utsmykket med et lekent interiør som passer enhver anledning. Det er både restaurant og vinbar, og kan tilby et eget chambre separée.

I stortingsgaten 16 ligger nå Restaurant Teatro. Menyen består av hvite og røde pizzavarianter hvor man har både klassiske som Chorizo og parmaskinke helt til nordisk inspirertesmaker med Løyrom og blomkål.

Lyst på dessert så kan man velgemellom hele 8 smaker hjemmelaget gelato, enten 1, 2, 3 kuler eller alle 8. Ett rikholdig vinkart som har over 50 viner på glass, mangegode ølbrygg og en smakfull cocktail liste som frister til flerebesøk.

Restauranten er allergivennlig og kan tilby alle varianter glutenfrie. Her får du også vegetariske og veganske pizzaer.

Med en sentral beliggenhet i parallell gaten Karl Johan, er det 2 minutter gange fra all kollektivtrafikk

Selskaper og chambre separée

Teatro har et flott Chambre Séparée med plass til 10 – 16 gjester. Egner seg perfekt til arrangementer som ønsker Teatros unike atmosfære tilbaketrukket i et eget rom.

I ærverdige Christiania Teater er det i dag en flott selskapssal som passer både til dag- og kveldsarrangementer. Teateret er nyrenovert og passer perfekt til din konferranse eller middag.

Her kan du lese mer. 

Afterwork

Hver fredag har de Afterwork på Teatro. Her har de egne DJs som spiller funky toner som passer perfekt etter endt arbeidsuke.

Her starter Afterworken klokken 16 og avslutter kl 19. Den gode stemningen fortsetter utover kvelden med musikk.

 

Send melding til Restaurant Teatro

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.