Søk i Aktiv i Oslo

Radiant Health

Infrarød badstue gir svært mange helsefordeler som smertelindring, detox, penere hud, økt forbrenning, bedre sirkulasjon, bedre søvn og avslapning. Nå kan du svette deg til bedre helse hjemme i din egen stue!

INFRARØD SAUNA I OSLO

Infrarød badstue gir svært mange helsefordeler som smertelindring, detox, penere hud, økt forbrenning, bedre sirkulasjon, bedre søvn og avslapning. Nå kan du svette deg til bedre helse hjemme i din egen stue! Besøk oss i Oslo eller på vår nettbutikk.

Les mer om Radiant Health infrarød sauna.

SVETT DEG TIL BEDRE HELSE

Nå kan du få en lett og sammenleggbar sauna med infrarød varme hjemme i din egen stue! Vi er en familiebedrift som holder til på Tveita i Oslo med 45 års erfaring. Der kan du komme forbi for å se på våre saunaer og vi demonstrerer hvordan de skal brukes. Saunaen kan også bestilles direkte fra vår nettbutikk.

 

LETT OG PRAKTISK PORTABEL SAUNA

Radiant Health infrarød sauna veier kun 5,5 kg og kan settes opp og legges sammen på ett minutt. Montert tar den mindre enn 1m2 plass, sammenlagt kan den enkelt legges under sengen eller plasseres i et skap. Du behøver kun 5 minutter for å varme opp saunaen til 60 grader og den bruker veldig lite strøm, kun 0,9 KW per time. Kun en stikkontakt behøves. Man sitter på en medfølgende stol mens man har hodet utenfor og kan puste i normal romtemperatur.

Se demonstrasjonsfilm om saunaen.

Se saunaen og priser her

 

INFRARØD VARME – KORT FORKLART

Du har kanskje ikke hørt om infrarød varme tidligere? Infrarød varme har eksistert siden tidenes morgen og er helt naturlig. Det er den samme varmen som kommer fra kommer fra f.eks. bål, mennesker og fra solen. Infrarød varme går dypt inn i kroppen og virker på en annen måte enn konvensjonelle badstuer som kun varmer opp luften i rommet. Faktisk går infrarød varme 5 ganger dypere inn i kroppen sammenlignet med en tradisjonell badstue og er derfor mye mer effektiv.

 

MANGE HELSEFORDELER

Et opphold i saunaen er som en treningsøkt for kroppen, da pulsen stiger til ca. 125 slag per minutt og hjertet pumper dobbelt så mye blod rundt i kroppen. Kroppen jobber hardt for å holde kroppstemperaturen nede og du begynner å svette svært mye. Dette trigger forbrenningen, samtidig som kroppen renses fra innsiden ved at du svetter ut giftstoffer, tungmetaller mm. som har akkumulert seg i kroppen. På denne måten får du en penere og friskere hud. Den dype oppvarmingen av kroppen gir deg en fantastisk smertelindring i muskler og ledd, samt bedre bevegelighet. Mange opplever mer energi og bedre søvn etter bruk.

Les om alle helsefordelene her

Les om studier på infrarød sauna her

 

HVOR FINNER DU OSS?

Sivilingeniør Njål Hansson AS er leverandør av Radiant Health saunaene og ligger på Tveita i Oslo. For veibeskrivelse se her. Du kan også bestille via vår nettbutikk og få gratis frakt.

Relaterte sider

Send melding til Radiant Health

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.