Prindsens Hage

Prindsens Hage er en oase av de sjeldne. Her kan man leie hele eller deler av hagen til årets sommerfest, firmaarrangement, bryllup eller andre eventer og festligheter. Kombiner event med festlige og sosiale hagespill.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Oslos frodigste prydhage midt i byen

Midt i Oslo sentrum finner du en oase av de sjeldne. Prindsen Hage var opprinnelig en av Oslos største og frodigste prydhager. Nå har den åpnet for publikum og inneholder to matconteinere, fire barer og en kaffebod. Her kan du komme for å nyte en pils i sola, slappe av i hengekøya eller dra med deg jobben og ha en real boule-turnering.

Prindsen hage passer for både store og små. Her finner du hagespill, sandkasse, mat og drikke for hele familie.

Finn ut mer om Prindsen hage her

Arrangement, sommerfest, teambuilding

Her passer alt fra bedriftsarrangementer, en casual sommerfest med god mat og drikke, eller en skikkelig aktivitetsdag med petanque-turnering og hageleker, så vel som bryllup i form av hagefest. Stedet kan leies for små og store grupper, enten man ønsker å reservere et bord eller hele hagen. Perfekt for sammenkomster med vennegjengen eller jobben. Ved større grupper må man forhåndsbestille mat. Det er mulig å sette opp telt i hagen, slik at man er sikret uansett vær.

Sosialt med hagespill

Her finner du flere petanque-baner hvor man kan spille boule, så kapasiteten er stor, i tillegg til en drøss av morsomme hageleker. Perfekt kombinasjon med arrangement, sommerfest og teambuilding.

Her har du en unik mulighet for uformelle treff med flere ulike aktiviteter som er perfekt som teambuilding, for vennegjenger, familietreff eller afterwork. I kombinasjon med mat og drikke blir dette en sosial happening dere sent vil glemme. Reserver bord, eller ta kontakt for ønske om å leie området til ditt arrangement.

Hagespillene er gratis fram til klokken 16.00 på hverdager (dropin) og utover dette kan de reserveres for både større og mindre grupper (med og uten petanqueinstruktør).

Et annerledes selskap

Inviter også til bryllup, selskap i form av hagefest.

Du kan booke bord eller event i Pridsen Hage via hjemmesiden eller e-post. For menyer til større grupper i Prindsen Hage, ta kontakt. Her skreddersys meny etter arrangement og konsept.

Praktisk informasjon

– Maxkapasitet hele hagen: 1500 pax
– Catering, mat og drikke. Mat selges pr porsjon over disk i hagen, catering forhåndsbestilles
– 20 års aldersgrense etter kl 18.00
– Passer for alle type arrangementer,  Bryllup, konserter, firmafester, bursdager, m.m.
– Utleie av en rekke ulike hagespill
– Man kan leie petnaque (boule) både med og uten instruktør
– Ønsker man å reservere bord (mindre sammenkomster, afterwork, bursdager, e.l.) gjøres dette her.
– Ønsker man å arrangere større event kan man ta kontakt via skjemaet.