Søk i Aktiv i Oslo

Pigalle ligger i 2. etasje i restauranthuset Olympen og oppleves som en grønn og lekker botanisk oase. Her får du klassiske, fine og smakfulle cocktails, dansegulv og god stemning!

Pigalle ligger i 2. etasje i restauranthuset Olympen og oppleves som en grønn og lekker botanisk oase. Her er fullt av frodige planter og fascinerende detaljer. Når du kommer inn, ta en titt på det severdige håndverket i taket.

Det sies at Pigalle tar deg med til en annen tid og et annet sted, hvilket stemmer. Pigalle var faktisk Oslos aller første utested og har en historie helt tilbake til 1965. Da var det i lang tid både disco, gogo og konserter som gjaldt. I dag er lokalet unikt art deco-dekorert, inspirert av Frankrike.

Før i tiden var Pigalle en plass for en unik måte å flørte på. Det var plassert stasjonære telefoner på hvert bord slik at man kunne ringe rundt i lokalet og snakke eller flørte med andre besøkende. I dag er Pigalle en trendy og populær cocktailbar og nattklubb. 

Les mer om Pigalle. 

Unike konsepter

Hver uke arrangeres det tre ulike events med god variasjon.

Open Mic

På onsdager settes det opp scene til arrangermentet “open mic-kveld”. Hit er alle velkomne til å enten synge eller sette sin egen humor på prøve med stand-up.

Ølkveld

Torsdager er det ølkveld! Øltype og tema varierer fra torsdag til torsdag i samarbeid med Schous Bryggeri.

Vinyl Saturday

Lørdagene byr på «Vinyl Saturdays»! Her snurrer en DJ vinylplater hele kvelden og legger opp til høy trivselsfaktor og god stemning! Det spilles ulike sjangre og vil falle i smak for de som digger musikk til den unike lyden av vinyl.

Selv om det nå ser veldig fancy ut, trenger man verken frakk eller dress for å få seg en god cocktail og en hyggelig kveld hos Pigalle. Ta med en venn eller en date på en god drink, eller velg en kveld og et tema som passer deg.

Se mer på nettsiden til Pigalle. 

Kontakt Pigalle

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.