Søk i Aktiv i Oslo

Passion for Ocean – Sommerleir for barn

Passion for Ocean Sommerleir - en aktivitetsrik og kunnskapsbyggende sommerleir på, i og ved havet. Her kombineres det fantastiske og unike utendørsaktiviteter, utforskning i fjæra og utflukter i et vakkert og trygt miljø, med Bekkelagsbadet som base.

Etter fulle sommerleirer og stor suksess i 2020, utvider Passion for Ocean tilbudet om sommerleir i Oslo! Leiren er åpen for alle svømmedyktige i alderen 8 til 15, og programmet ledes av et profesjonelt team med lidenskap for havet – noe som gir barna en trygg, kunnskapsrik og uforglemmelig opplevelse.

Passion for Ocean kombinerer et spennende program med blant annet marinbiologi, fridykking, padling, bading, strandrydding og læren om konsekvenser av marin forsøpling. 

Uke 25, 26, 33 og 33 i 2022

Hver uke har de plass til 40 barn. Deltakerne vil bli delt inn i aldersgrupper, mandag – fredag kl 09.00 – 16.00. Basen er på Bekkelagsbadet, Mailand 0189 Oslo, men aktivitetene foregår på forskjellige steder rundt i Oslo i løpet av uka. 

 

Passion for ocean sommerleir for barn i oslo

Passion for Ocean sommerleir for barn i Oslo. Foto: Alexander Hårstad

Deltagerinformasjon – Passion for Ocean sommerleir 2022 i Oslo

Datoer for årets sommerleir

Mandag til fredag, mellom 9.00 og 16.00 i følgende uker, 2022:

Uke 25, 20. juni – 24. juni

Uke 26, 27. juni – 1. juli

Uke 32, 8. august – 12. august

Uke 33, 15. august – 19. august (Fullbooket)

Pris

3200,- NOK

Sted

Base: Bekkelagsbadet, Mailand, 0198 Oslo 

Aktivitet foregår på forskjellige steder rundt i Oslo i løpet av uka

Aktiviteter 

Det er satt sammen et spennende og variert program med blant annet marinbiologi, fridykking, padling, bading, strandrydding og læren om konsekvensene av marin forsøpling.

Mer detaljert program og gruppeinformasjon vil bli sendt ut til foresatte uken før leiren starter.

Utstyr og pakkeliste

Passion for Ocean stiller med alt nødvendig utstyr. Utenom dette må deltaker hver dag ha med: 

  • Klær etter forhold (husk at været kan endre seg)
  • Ekstra skift 
  • Lånt flytevest (barna får utlevert en flytevest på mandag morgen. Denne tar de med seg hjem hver dag, og må huskes neste morgen)
  • Matpakke og drikkeflaske (det serveres frukt og vann på ettermiddagen. Siste leirdag får alle deltagere grillmat)
  • Håndkle og badetøy
  • Våtsko og våtdrakt om man ønsker (deltagere får våtdrakter når de skal fridykke)

Noen dager benyttes båttransport, derfor er det fint om alt pakkes i en solid sekk med glidelås.

Solkrem er tilgjengelig på leiren, men det er det fint om deltakerne husker å smøre seg før de drar hjemmefra på dager med sol.

Ved påmelding får deltakerne mulighet til å bestille en hettejakke med eget camp-design. Denne ønsker både Passion for Ocean og planeten at deltakere skal bruke så lenge som mulig, og den vil derfor ikke endre design fra år til år eller ha årstall trykket på seg. Om du har kjøpt hettejakke på tidligere camp, (og den fortsatt passer) er den like aktuell i år.

Henting og levering

Basen er i nærheten av Bekkelagsbadet, og deltakere leveres og hentes ved parkeringen tilknyttet Bekkelagsbadet. Om man foretrekker å benytte seg av en transportordning fra og til Oslo S, kan dette bestilles i påmeldingsskjemaet.

Husk å melde fra til leirledere når deltakere hentes.

Hvis deltaker tar seg hjem fra leiren på egen hånd, skal dette meldes fra om på mail i forkant av leir, eller på telefon under leir.

Gruppeinndeling 

Barna blir delt inn i grupper etter alder. Hver gruppe består av rundt 10 barn. For sosialisering ansees det hensiktsmessig med et minimum av gruppeønsker. Dersom det er et sterkt ønske, er det mulig å indikere dette i påmeldingsskjemaet ved å oppgi fullt navn på andre deltakere.

Covid-19/koronahensyn

Passion for Ocean holder seg oppdaterte på koronasituasjonen og gjennomfører leir i henhold til regler og anbefalinger som gjelder til enhver tid. Antibac vil være tilgjengelig på leir og leirledere kommer til å oppfordre bruk av denne, spesielt i sammenheng med måltider.

Hvis deltaker har noe form for symptomer som kan knyttes til Covid19, skal barnet ikke møte opp til leir før man eventuelt kan vise til negativ prøve.

Sykdom, eller andre hendelser som forhindrer deltaker å delta på leir gir ikke rett til refusjon utover de ordningene som er beskrevet i “Vilkår og betingelser”. Foresatte plikter å se til at deltaker er dekket av gyldig forsikring som sikrer refusjon ved for eksempel sykdom eller annen grunn til forhindret deltakelse.

Bilder og video

Passion for Ocean filmer og tar bilder under leirukene for å dokumentere alt det morsomme som skjer. Et utvalg vil kunne bli lagt ut på nettsider og tilknyttede SOME-kanaler. Dersom man ønsker å reservere enkeltdeltakere mot at det skal tas film og bilder må dette meldes fra om på e-post i forkant av leir til lotta@passionforocean.no

Sikkerhet

Bading og aktivitet nær vann skjer alltid under oppsyn av en eller flere leirledere. Deltakere vil ved leirstart bli informert om at all annen ferdsel rundt vannet som ikke er under oppsyn (frilek etc) krever at deltakerne alltid er minimum 2 sammen, og bruker flytevest til tross for gode svømmeferdigheter. 

Avbestilling og refusjon (vilkår og betingelser) 

For å lese vilkår og betingelser for bestilling, betaling, avbestilling, refusjon mm., se HER

Kontakt

Henvendelser og spørsmål om Passion for Ocean sommerleir 2021 rettes til Lotta på tlf +47 92 06 41 48, ved skjema på denne siden, eller e-post: lotta@passionforocean.no

Passion for Ocean gleder seg stort til årets sommerleirer sammen med en stor gjeng av fremtidens “havambassadører”!

Foto: Alexander Hårstad

Relaterte sider

Kontakt Passion for Ocean – Sommerleir for barn

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.