Søk i Aktiv i Oslo

Paradox Museum Oslo

Med over 70 paradoksbaserte utstillinger tar Paradox Museum det typiske museumsbesøket til et helt nytt nivå og tilbyr den ultimate opplevelsen.

Paradox Museum Oslo har en unik tilnærming til underholdning. Med sine over 70 paradoks-baserte utstillinger tilbyr de forundrende, forvirrende og oppsiktsvekkende opplevelser. Du vil lære om den spennende vitenskapen bak utstillingene, ta utrolige og unike bilder og ikke minst – ha det gøy!

Paradox Museum Oslo er en unik destinasjon for alle aldre. Et sted som vil berøre både hjerte og sinn, tilby nye perspektiver, invitere deg til å trosse virkeligheten og få deg til å tenke om igjen. Kom, utforsk, skap din egen opplevelse, lag dine egne unike minner, og skriv din egen historie.

Les mer

Skolebesøk

Paradox Museum Oslo ønsker å bidra til å gjøre undervisning og læring gøy, og tilbyr en fullstendig interaktiv opplevelse for elevene. De vil inspirere, begeistre og oppfordre elevene til å utfordre virkeligheten, stille spørsmål til seg selv og omverdenen mens de går blant de 70 paradoksbaserte utstillingene.

Elevene vil blant annet erfare hvordan konkav geometri kan spille et puss med hva man oppfatter at man ser, lære hvorfor hjernen kan bli lurt fra en refleksjon eller en kombinasjon av visuelle og taktile stimuli. De vil gjennom samhandling med utstillingene kunne forstå noen av verdens mest berømte paradokser som Bell’s Filter og Hooper’s Paradox.

På forespørsel kan lærere få undervisningsmateriell inkludert navn, bilder og forklaring av utstillingene som kan brukes før eller etter skolebesøk.

Elevene betaler 145,- for inngang, mens lærere og professorer kommer inn gratis.

Les mer.

Bedriftsarrangement på Paradox Museum Oslo

Med et område på 800 kvm og en kapasitet på opptil 100 personer, kan Paradox Museum gi din bedrift et spennende og annerledes bedriftsbesøk.

Enten det er et gruppebesøk for å motivere dine ansatte, som en teambuildingsaktivitet eller ved en annen spesiell anledning, hjelper de gjerne til med å planlegge bedriftsbesøket sammen med deg.

På forespørsel kan Paradox Museum Oslo gi din bedrift mat- og drikkemuligheter gjennom sine cateringpartnere.

Les mer.

Send melding til Paradox Museum Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.