Søk i Aktiv i Oslo

Pakkhuset Oslo

Pakkhuset er en urban gård, midt i Oslo sentrum, med flere allsidige lokaler som passer til alle typer arrangementer. Lokalene kan leies hver for seg eller i kombinasjon. Totalkapasiteten på huset er 700 personer.

Gården er, som navnet tilsier, et gammelt Pakkhus som er totalrenovert for å få frem originale detaljer og historien. Dette har resultert i fantastiske lokaler som skiller seg ut med en blanding av gamle og moderne løsninger.

Pakkhuset består av 900 kvm med ulike event- og barlokaler, samt egen bakgård og uteservering.

Les mer om Pakkhuset Oslo. 

Selskap
Pakkhuset har flere allsidige lokaler som passer til alle typer selskap. De dekker opp til 3-retter, eller rigger rommene for mingling og fingermat. Alle rom har lydanlegg og opplegg for DJ. Alle lokalene har hver sin bar, og med god kompetanse på drikke og mat, er alt tilrettelagt for en nydelig helaften.

Møter og konferanse
Deres største konferansesal har kapasitet til 120 personer i kino, men de har også flere mindre lokaler som dekker dine behov for konferanser og kurs. Det er AV-opprigg i alle rom og i de minste rommene får du stor TV-skjerm ved behov.
De leverer komplette konferansepakker som dekker alle behov gjennom dagen.

Events
Pakkhuset har fokus på å være fleksible og har vært vertskap for alt fra kunstutstillinger til produktlanseringer og private fester. Ta kontakt for å høre om mulighetene hos dem.

Mer om lokalene

Galleriet
Galleriet har gamle, originale detaljer som tregulvet og bjelkene i taket, blandet med en moderne planteinstallasjon og en fullt utstyrt, pen bar. Galleriet egner seg til alt fra konferanser, foredrag og festmiddager til kunstutstillinger og klubbkvelder. Rommet er utstyrt med projektor, lerret og PA-anlegg, har flere innganger og er direkte knyttet til bakgården.

Kapasitet: kino: 120 pers, langbord: 100 pers, runde bord: 80 pers, mingle: 250 pers.

Hovedbaren
Hovedbaren kjennetegnes av den fantastiske lysinstallasjonen midt i rommet, og har originale detaljer som teglstein fra 1800-tallet. Hovedbaren kan brukes som et eget lokale eller som et tillegg til et av de andre lokalene. Lokalet er utmerket for mingling eller som et eget festlokale. Hovedbaren har direkte tilknytning til uteserveringen på framsiden samt bakgården. Mesaninen som omkranser hovedbaren, kan leies separat eller som et tillegg.

Kapasitet: Hovedbaren rommer ca. 200-300 personer.

KG3
KG3 er et fleksibelt lokale som er passer fint fra 10-100 gjester. Rommet er utstyr med lerret, projektor og lydanlegg. Leies som regel ut i kombinasjon med tilhørende bar og «Black room». KG3 har også mulighet for egen inngang fra Kongens Gate.

Kapasitet: mingle: 100 pers, langbord: 60 pers, kino: 80 pers.

Black Room
Black Room er et unikt rom som kan leies alene eller i kombinasjon med KG3/Bakgård. Rommet egner seg best for middager og mingling, men fungerer også fint for mindre møter. Lokalet er fleksibelt, men er normalt møblert med behagelige stoler og loungemøbler. Lydanlegg.

Kapasitet: sittende: 50 pers, mingle: 80 personer.

Les om alle lokalene her.

Send melding til Pakkhuset Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.