Søk i Aktiv i Oslo

Østbanehallen

Østbanehallen - Oslos mest sentrale møteplass? Her finner du restauranter, kaffebar, butikker og hotell i en herlig atmosfære, der moderne design er blandet med ærverdig historikk.

En møteplass sentralt i Oslo

I nyoppusede lokaler i Østbanehallen, der de gamle togene tidligere sto, bugner det nå av delikatesserestauranter. I Østbanehallen finner du et variasjon av innbydende restauranter. I den enorme hallen kan du ta alt fra en liten lunsj, en kopp kaffe, til en romantisk date, eller en kveld med vennene og kollegaene.

Østbanehallen er en møteplass for Oslofolk og turister året rundt og har også flere nisjebutikker og flere arrangement i året. Hver søndag arrangeres det aktiviteter for barn. Med den sentrale beliggenheten er hallen og en god matbit aldri langt unna.

Her kan du følge med på det som skjer i Østbanehallen.

Afterwork i Østbanehallen

Hver fredag kl.16:00 er det After-Work, i Østbanehallen. Ta med kollegaer og venner, og start helgen på riktig måte!

Med live DJ på flere av restaurantene kommer du i riktig helgestemning. Spis middag på en av de mange restaurantene, eller spill en runde med shuffleboard på Royal Gastro Pub.

Restaurantene

Olivia Østbanehallen: Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Med åpningen av Olivia Østbanehallen med inspirasjon fra storslagne Milano teller familien fire restauranter, hver med sitt eget særpreg.

Bella Bambina: Hos Bella Bambina Ristorante får du hjemmelaget italiensk pasta, og restauranten legger sin ære i å gi sine gjester en autentisk italiensk smaksopplevelse.

Yo! Sushi: Det asiatiske kjøkken vil være representert på Østbanehallen gjennom den japansk-insipirerte sushibaren Yo! Sushi som serverer sushi av høyeste kvalitet.

Fjøla: Fjøla er en restaurant med norske råvarer i fokus.

Steam Kaffebar: En god kaffebar er helt nødvendig ved et knutepunkt som det Østbanehallen utgjør, og på Steam Kaffebar får du både kaffe og bakervarer av høyeste kvalitet.

Steam Sandwich Bar: Hos Steam Grilled Sandwich Bar er vi opptatt av gode råvarer, kokk med lidenskap og passion for håndverket.

Opland Burger & Steak: Opland Burger & Steak vil servere “Homestyle burgers, smoked barbecue and steaks from the farm” – alt tilberedt på trekullgriller.

Royal Gastropub: En gastropub handler egentlig om å få i både pose og sekk. Her får du ikke bare et rikholdig utvalg av øl, både lokalt brygget og fra det store utland, men også god, real pubmat.

Kanelsnurren: Kanelsnurren er Østbanehallen sitt nyeste tilskudd. Her har de bakere som hver natt sørger for at du møter lukten av fersk bakst når du går inn i Østbanehallen.

Østbanehagen: Østbanehagen er en skjult perle midt i sentrum. Rett bak tiger’n på Jernbanetoget, mellom Oslo S og Østbanehallen, finner du en stor uteservering med god øl, god mat og ikke minst god plass til deg og vennene dine.

Butikkene

På Østbanehallen finner du en rekke butikker. Her finner du butikker med kvalitetsmat og spesialvarer.

Oslo Bikerental: Sykkelutleie, reparasjon og guidede turer. Utforsk Oslo på en miljøvennlig, morsom og aktiv måte.

Olivenlunden 1830: Spesialforretning for olivenolje og balsamico.

Sweets: Sjokoladespesialist med håndlaget konfekt.

L’Occitane: Naturlige hudpleieprodukter og dufter fra Provence.

Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central er Oslos mest sentrale hotell. Her kan du gå under tak til togene på Oslo S, og Østbanehallens restauranter, kafeer og butikker er nærmeste nabo.

I tillegg til å være lett tilgjengelig, med Norges største knutepunkt Jernbanetorget rett utenfor døra, tilbyr hotellet gode priser. Kombiner dette med et kult design og du får en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Se mer. 

Oslo Visitor Centre

Oslos vennlige og topp moderne turistinformasjon kjenner til byens mange skjulte perler og alternative severdigheter.

De erfarne Oslo-kjennerne gir deg skreddersydde anbefalinger slik at du får mest mulig ut av byen.

Les mer. 

 

Send melding til Østbanehallen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.