Søk i Aktiv i Oslo

Østbanehallen

Østbanehallen - Oslos mest sentrale møteplass? Her finner du restauranter, kaffebar, butikker og hotell i en herlig atmosfære, der moderne design er blandet med ærverdig historikk.

En møteplass sentralt i Oslo

I nyoppusede lokaler i Østbanehallen, der de gamle togene tidligere sto, bugner det nå av delikatesserestauranter. I Østbanehallen finner du et variasjon av innbydende restauranter. I den enorme hallen kan du ta alt fra en liten lunsj, en kopp kaffe, til en romantisk date, eller en kveld med vennene og kollegaene.

Østbanehallen er en møteplass for Oslofolk og turister året rundt og har også flere nisjebutikker og flere arrangement i året. Hver søndag arrangeres det aktiviteter for barn. Med den sentrale beliggenheten er hallen og en god matbit aldri langt unna.

Her kan du følge med på det som skjer i Østbanehallen.

Afterwork i Østbanehallen

Hver fredag kl.16:00 er det After-Work, i Østbanehallen. Ta med kollegaer og venner, og start helgen på riktig måte!

Med live DJ på flere av restaurantene kommer du i riktig helgestemning. Spis middag på en av de mange restaurantene, eller spill en runde med shuffleboard på Royal Gastro Pub.

Restaurantene

Olivia Østbanehallen: Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Med åpningen av Olivia Østbanehallen med inspirasjon fra storslagne Milano teller familien fire restauranter, hver med sitt eget særpreg.

Bella Bambina: Hos Bella Bambina Ristorante får du hjemmelaget italiensk pasta, og restauranten legger sin ære i å gi sine gjester en autentisk italiensk smaksopplevelse.

Yo! Sushi: Det asiatiske kjøkken vil være representert på Østbanehallen gjennom den japansk-insipirerte sushibaren Yo! Sushi som serverer sushi av høyeste kvalitet.

Fjøla: Fjøla er en restaurant med norske råvarer i fokus.

Steam Kaffebar: En god kaffebar er helt nødvendig ved et knutepunkt som det Østbanehallen utgjør, og på Steam Kaffebar får du både kaffe og bakervarer av høyeste kvalitet.

Steam Sandwich Bar: Hos Steam Grilled Sandwich Bar er vi opptatt av gode råvarer, kokk med lidenskap og passion for håndverket.

Opland Burger & Steak: Opland Burger & Steak vil servere “Homestyle burgers, smoked barbecue and steaks from the farm” – alt tilberedt på trekullgriller.

Royal Gastropub: En gastropub handler egentlig om å få i både pose og sekk. Her får du ikke bare et rikholdig utvalg av øl, både lokalt brygget og fra det store utland, men også god, real pubmat.

Butikkene

På Østbanehallen finner du en rekke butikker. Her finner du butikker med kvalitetsmat og spesialvarer.

L’Occiante: Bli med på en reise til Provence med naturlige hudpleieprodukter og dufter. Kom innom L’Occitane for velvære og avslapning.

OIivers har blitt Olivenlunden 1830: Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. I deres butikker blir du møtt av mennesker med innsikt og engasjement som forvandler din handletur til en opplevelse du vil huske.

Flavours Food Market: Med ferskhet og kvalitet i fokus, vil dette matmarkedet på sine 500 kvm tilby måltidsløsninger både for de som er på gjennomreise og de som jobber og bor i området.

Dropsen: Dropsen er spesialist på sjokolade og kan tilby mer enn 1500 forskjellige sorter.

Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central er et moderne businesshotell i det verneverdige Østbanekvartalet fra 1882.
Et sterkt konsept med kvalitet på de områdene som betyr noe for gjestene. Spennende design, en behagelig seng og god frokost.
Et unikt hotell som ivaretar og tar byggets historiske betydning på alvor – du kan blant annet sjekke inn og bo på jernbanedirektørens kontor fra 1892.
Comfort Hotel Grand Central er opptatt av å ikke bare være til for sine overnattingsgjester, men hele byens befolkning – stikk innom enten for et uformelt jobbmøte i lobbyen, eller ta for deg av deres lovpriste frokost før du setter deg på toget.
Historikk: Østbanekvartalets fasader samt enkelte deler av interiørene er fredet. Dette har stilt store krav til gjennomføringen og transformasjonsprosessen fra tidligere kontorbruk til hotell. Hotellet er ombygd med hensyn til byggets struktur og egenart, og de 170 rommene har mange spennende detaljer og romløsninger.
Les mer om hotellet her

Oslo Visitor Centre

Oslo Visitor Centre er hovedstadens offisielle besøks- og informasjonssenter for byens besøkende og innbyggere. Her vil man ha mulighet til å benytte seg av både digitale medier og tradisjonelle samtaler for å få informasjon om hva som skjer i Oslo – alt fra museer, attraksjoner, byens arkitektur og design, spise- og utesteder, musikkscener og festivaler, hva som skjer i byen akkurat nå, skjulte perler, de ansattes personlige tips og mye mer.

Send melding til Østbanehallen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.