Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Vinterpark

Bare 25 minutter unna Oslo sentrum finner du Oslo Vinterpark på Tryvann. Her kan du enkelt ta med familien ute i frisk luft. Det finnes også mye spennende både for bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger og skoler!

Skitrekket

Vinterparken er det 4. største alpinanlegget i Norge målt i heiskortomsetning og det største aktivitetsanlegget i området for barn og ungdom på vinteren. Her finner du 18 nedfarter med flombelysning, 11 heiser og i overkant av 200 000 besøk per vintersesong. Oslo Vinterpark satser på økologisk og har sunn mat i hele anlegget.

Teambuilding, bedriftstrening, kick off

Vinterparken er det perfekte stedet for både teambuilding, kick – off og bedriftstrening. Arranger en dag i løypene og inviter til afterski i en av de stemningsfulle og innbydende lavvoene på området!

Instruktør kan leies til grupper som skreddersyr et opplegg for dere, om ønskelig.

Holmgang

I Oslo Vinterpark arrangeres også Holmgang – en utfordrende og morsom aktivitet.  Her har de et eget område i skogen der de skreddersyr aktiviteter til grupper på 10-60 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelser arrangeres det MiniOL som passer ulike grupper. Her kan man teste alt fra balansetester og puslespill, til tandemski og pil & bue.

Aktive dager og nye opplevelser styrker fellesskapet, og denne aktiviten passer like godt for bedrifter som for private grupper.

Sikkerhet i fokus
Instruktørene tar ansvar for utstyr, sikkerhet og opplæring. I tillegg har de fokus på inkluderende aktiviteter og å sikre den gode opplevelsen.

Mat i magen
Etter endt aktivitetsdag anbefales det å dele de gode historiene rundt bålet i lavvoen. De tilbyr et bredt utvalg av smaksrike retter.

Lavvoene – En smak av villmark

I Oslo Vinterpark tilbyr de lavvoopplevelser for både små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik.

Inviter til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen. I lavvoene kan de tilpasse opplevelsen til ditt behov – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 9-retters middag, eller du ønsker reinskinn og kaffe på grua. Her har de satt sammen en meny med et bredt utvalg fra deres kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Lavvoene passer på grupper fra 20-140 personer.  Trengs det musikkanlegg, trubadur eller en gitar har de selvsagt dette på lager!

Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Vennegjenger

Gjør noe annerledes og gøy ute i det fri på vinterstid! Her kan du invitere til en dag i bakken, med afterski i en stemningsfull lavvo etterpå, eller delta i morsom femkamp med mange spennende aktiviteter. Ta kontakt, så skreddersyr Vinterparken et opplegg for dere!

Skikurs

Oslo Vinterpark sin egen skiskole tilbyr skiskolekurs og privattimer for alle i alle aldre. De har også en av landets beste utleie, skishop og verksted. Her kan du leie alt fra alpint og langrenn, til skiklær hvis du ikke har egne.

Les mer her >>

Skiskole

Barneskiskolen tilbyr kurs for barn i alle aldre. De har faste kveldskurs i alpint og snowboard for barn i alderen 3-10 år. Her finner du både 5- og 10-ukers kurs. De tilbyr også eget opplegg for gruppetimer dersom dere er en vennegruppe fra skolen/ barnehagen, eller en gjeng gode venner som vil gå på skikole sammen.

Skolebesøk

Dere trenger ikke ta med klassen og skolen langt for å ha det gøy! Planlegg skidagen midt i byen. Det skreddersys opplegg og priser til skolebesøk.Nasjonale prøveprosjekter og internasjonal forskning viser at daglig fysisk aktivitet gir økt konsentrasjon og bedre læring. Derfor er et skolebesøk opp i løypene på Tryvann en god investering!

Skoletilbud gjelder mandag til fredag 10:00 – 17:00, utenom ferier.

For elever som ikke ønsker å være med i skibakken, er det populært å ake i korketrekkeren ikke langt unna (dersom det finnes snø).
Tryvann er dessuten et godt utgangspunkt for langrennsturer i Oslomarka.

 

Kontakt Oslo Vinterpark

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.