Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Turnforening

Oslo Turnforening, Norges største turnforening, tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Med base i Haslehallen, en toppmoderne turnhall, er foreningen dedikert til å fremme gymnastikk og turn som trenings- og mosjonsaktivitet på alle nivåer.

Tilbud for barn

For de yngste tilbyr Oslo Turnforening Gymlek for barn i alderen 2-5 år, som er en morsom og lærerik introduksjon til turn. For barn i 1.-4. klasse er Turnstigen et populært tilbud som gir en grunnleggende innføring i turnens verden.

Gjennom lek og strukturert trening får barna utviklet både motorikk og kroppskontroll.

Les mer om tilbudet. 

Aktiviteter for ungdom og voksne

Ungdom og voksne har også et bredt utvalg av turnaktiviteter å velge mellom. For de som ønsker å utfordre seg selv, tilbyr foreningen Tropp, Apparat og Parkour. Disse aktivitetene gir deltakerne mulighet til å utvikle avanserte turnferdigheter i et støttende og inkluderende miljø.

Oslo Turnforening har også egne turngrupper for ungdom og voksne som ønsker å fortsette med turntrening eller starte som nybegynnere.

Se tilbudet. 

TurnAkademiet – tilbud etter skolen

Foreningen tilbyr også TurnAkademiet, et etter skoletilbud som gir barn og ungdom en strukturert og trygg arena for å utvikle sine turnferdigheter videre.

Dette programmet er ideelt for foreldre som ønsker en sunn og aktiv ettermiddagsaktivitet for sine barn.

Les mer. 

Arrangementer & Oppvisninger

I tillegg til den daglige turnaktiviteten arrangerer Oslo Turnforening en rekke sosiale og sportslige arrangementer gjennom året. Barnas Kveld, avslutninger, oppvisninger og ferieaktiviteter er bare noen av de mange høydepunktene.

Disse arrangementene gir deltakerne mulighet til å vise frem det de har lært, samtidig som de skaper samhold og glede blant medlemmene.

Semesterbasert aktivitet

Aktivitetene i Oslo Turnforening er delt inn i to semestre. Høstsemesteret varer fra slutten av august til slutten av november, mens vårsemesteret går fra slutten av januar til slutten av mai.

Denne strukturen gir deltakerne kontinuitet og mulighet til jevnlig progresjon i sine turnferdigheter.

Se nettsiden til Oslo Turnforening. 

Turnskole og Saltouke

Turnskolen har sin base i basishallen og det blir turnaktivitet i blant annet bom, skranke, ringer, hopp, tumbling, trampett og trampoline.

Gymnastene får ofte prøve nye elementer og utviklet sine turnferdigheter, i tillegg til at de blir utfordret i andre aktiviteter som turn-rebus, hinderløype, vannkrig og grilling.

Saltouken er fullspekket med mye turn, trening og andre aktiviteter. Saltouken har sin base i troppshallen der gymnastene få bryne seg på trampett, tumbling, trampoline og noe trening i apparater som bom, skranke, ringer m.m.

De har også en dag med litt andre aktiviteter, som turn-rebus, hinderløype og grilling.

Send melding til Oslo Turnforening

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.