Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Scottish Country Dance Group

Norges eneste gruppe som driver med skotsk folkedans. Du trenger verken kilt eller partner for å være med OSCDG å danse. Skotsk folkedans er gøy og veldig sosialt, og de har dansekurs hver mandag.

Nysgjerrig på skotsk folkedans?
Kanskje du har hørt om skotsk folkedans, vært med på en skotsk ceilidh, eller kanskje du bare er glad i å danse? Da kan skotsk folkedans (Scottish country dancing) være noe for deg. Skotsk folkedans er veldig sosialt og en fin fysisk aktivitet uansett alder.

Skotsk folkedans er ikke helt ulik norsk folkedans/gammeldans, men den har sine egne dansetrinn, mange ulike formasjoner og ikke minst fengende og rytmisk musikk.

Oslo Scottish Country Dance Group

OSCDG er Norges eneste gruppe som driver med skotsk folkedans. De holder til på Kroloftet på Etterstad og holder dansekurs hver mandag.

I tillegg til mandagskursene, arrangerer de sosiale danser på lørdager omtrent en gang i måneden. En gang i året feires «Burns Supper» med ceilidh dans som er åpent for medlemmer, familie og venner. Med jevne mellomrom, arrangeres også dansehelger som er åpne for medlemmer og skotske folkedansere fra hele verden.

Se programoversikt her.

OSCDG har eksistert i over 50 år og har folk fra mange ulike land: Norge, Sverige, Finland, Frankrike, England, Skottland, Shetland, USA og Mexico.

Les mer om Oslo Scottish Country Dance Group her.

Send melding til Oslo Scottish Country Dance Group

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.