Søk i Aktiv i Oslo

Oslo S

På Oslo S finner du det du trenger av spisesteder, shoppingmuligheter og utleieloakler for både små og store sammenkomster.

Oslo S – Mer enn en stasjon

Shopping

Her finner du en rekke butikker, kiosker og kafeer i alle slags kategorier slik at du kan finne det du trenger. Med lett tilgang til transport kan du shoppe selv om du har liten tid til toget / bussen går. Om det er noe du umiddelbart trenger finner du det her.

Se oversikt over butikkene her >>

Du finner også en egen Internettcafé. Her kan du sjekke mailen, betale regninger eller lade telefonen. 20 PC-er, alle med webkamera og headset, fullt utstyrt med printer, skanner og CD-brenner, til din disposisjon. Du kan også sende og motta faks.

Spisesteder

Om du trenger en snack på farten, eller om du ønsker å sette deg ned å nyte flere retter så er mulighetene mange – uansett om det er med en venn, eller gruppe. Her finner du nordisk mat, sushi, italiensk, burger eller en enkel baguette.

Se oversiktene over spisestedene her

Østbanehallen

På Oslo S finner du nyoppussede Østbanehallen full av flere moderne og gode restauranter som gjør plassen til det perfekte møtested både for små og store sammenkomster.

Du kan lese mer om Østbanehallen her >>

På Oslo S er det mulig å leie flere typer møterom og lokaler.

La Baguette har to møterom som totalt tar inntil 16 personer. Møterommet har styrerom-oppsett og inneholder alt du trenger til møtet. Dettte som prosjektor, flipover, whiteboard, penn og papir. Wifi er inkludert.

Her kan du få mat servert på møterommet.

Les mer og finn priser her >>

Opland Burger & Steak har moderne møterom med fasiliteter i sin restaurant i Østbanehallen. Møterommet tar inntil 20 personer.

Her serveres det mat og drikke fra menyen, drikke.

Hotell

Hvor mye er tiden din verdt? På Oslo S finner du også Comfort Hotel Grand Central. Dette er hotellet med Oslos mest sentrale beliggenhet. 3 minutter til Flytoget – 3 minutter til Karl Johan. Vet du svaret, velger du Comfort Hotel Grand Central. Beliggenheten er enestående, bygningen er udødelig og prisen er god.

Les mer her >>

Markedsplasser

JCDecaux leier arealer av Bane NOR Eiendom AS for markedsaktiviteter. Flere steder på Oslo S er satt av til dette, og ved å henvendelse til JCDeaux kan disse plassene leies for stands der produkter og tjenester kan markedsføres.JCDecaux tlf: 23 00 75 00 / www.JCDecaux.no

Send melding til Oslo S

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.