Søk i Aktiv i Oslo

Oslo S

På Oslo S finner du det du trenger av spisesteder, shoppingmuligheter og utleielokaler for både små og store sammenkomster.

Oslo S – Mer enn en stasjon

Shopping

Her finner du en rekke butikker, kiosker og kafeer i alle slags kategorier slik at du kan finne det du trenger.

Med lett tilgang til transport kan du shoppe selv om du har liten tid til toget / bussen går. Om det er noe du umiddelbart trenger finner du det her.

Se oversikt over butikkene her >>

Du finner også en egen Internettcafé. Her kan du sjekke mailen, betale regninger eller lade telefonen. 20 PC-er, alle med webkamera og headset, fullt utstyrt med printer, skanner og CD-brenner, til din disposisjon. Du kan også sende og motta faks.

Spisesteder

Om du trenger en snack på farten, eller om du ønsker å sette deg ned å nyte flere retter så er mulighetene mange – uansett om det er med en venn, eller gruppe.

Her finner du nordisk mat, sushi, italiensk, burger eller en enkel baguette.

Se oversiktene over spisestedene her

Østbanehallen

På Oslo S finner du nyoppussede Østbanehallen full av flere moderne og gode restauranter som gjør plassen til det perfekte møtested både for små og store sammenkomster.

Du kan lese mer om Østbanehallen her >>

På Oslo S er det mulig å leie flere typer møterom og lokaler.

Sala privata hos Olivia Østbanehallen

Innerst i restauranten på Olivia Østbanehallen i Oslo har vi et lite privat rom som passer til mindre møter for inntil 20 personer. Rommet ser utover den store og travle restauranten og er et perfekt møtested midt i Oslo sentrum.

Velg mellom frokostpakke, halvdagspakke eller heldagspakke, der dere får servert retter fra Østbanehallens italienske kjøkken.

Møterom til leie hos Opland Burger & Steak

Alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, så det er lettvint å invitere til møte på Opland Burger & Steak. Møterommet har plass til opp til 20 personer.

De serverer burger & steak, drikke, tv- og dataoverføring. Det moderne møterommet leies ut til både bedrifter og privatpersoner. Her kan du booke frokost-, lunsj- og middagsmøter med dine forretningsforbindelser.

Hotell

Hvor mye er tiden din verdt? På Oslo S finner du også Comfort Hotel Grand Central. Dette er hotellet med Oslos mest sentrale beliggenhet. 3 minutter til Flytoget – 3 minutter til Karl Johan.

Beliggenheten er enestående, bygningen er udødelig og prisen er god.

Les mer her >>

Markedsplasser

JCDecaux leier arealer av Bane NOR Eiendom AS for markedsaktiviteter. Flere steder på Oslo S er satt av til dette. Plassene kan leies for stands der produkter og tjenester kan vises frem.

Ta kontakt med JCDecaux på telefon 23 00 75 00 eller besøk nettsiden.

Send melding til Oslo S

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.