Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Oslo Operafestival 2018

Fra 7. - 15. september + 6., 10. og 13. oktober 2018 fylles Oslo av den beste Opera. Du finner dem på på Edderkoppen teater, Gamle Raadhus Scene, Gimle kino, i Operaen, og ikke minst på Trikken.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Norge har et høy nivå innen operagenren med operasangere som gjør stor suksess internasjonalt. Det ønsker festivalsjefen Gjøril Songvoll å vise fram. Å folkeliggjøre opera er en viktig målsetning for festivalen. – For opera er for folk flest!

I tretten år har Oslo Operafestival jobbet med å gjøre opera folkelig. Det har de klart og nå er de landets mest folkelige operafestival.
– Det er så mange som aldri har opplevd opera før som sier de ikke liker det. Så hører de det live, – og elsker det, forteller festvalsjef Gjøril Songvoll,

Hvert år blir det satt opp en stor forestilling, og det arrangeres konserter og opplevelser over hele byen. I 2017 ble det for første gang opp opera i selveste Operaen.

Fra Barneoperaen: Askeladden og de gode operahjelperne. Foto Kjetil Jensen

Høydepunkter

Operafestivalen har i år innledet et samarbeid med Edderkoppen Scene. Her settes opp den nye produksjonen av Mozarts Don Giovanni. Det er stort sett unge aktører med i denne produksjonen, også dirigent og regissør er under 30 år, men de har allerede lang erfaring. Don Giovanni settes opp både 7. september kl 19.00 og 9. september kl 15.00 og det er mulighet til å bestille bord i den flotte restauranten se.ua både før og etter forestilling.

Thomas Ruud og Adrian Angelico med flere synger i Universitetets aula 13. september.
Tora Augestad fremfører forestillingen om Dagny Juell den 15. september på Gamle Raadhus Scene. Dette er en forestilling med musikk av Henning Sommerro. Medvirker gjør også Håvard og Øyvind Gimse m.fl.

Se hjemmeside for fullstendig program >>

Finn festivalen på Facebook her >>

Det blir ellevill Operarevy med skråblikk på både politikk, miljø og sex på Edderkoppen Scene lørdag 8. september kl 19.00. Les mer om det her