Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Magedansstudio

Oslo Magedansstudio tilbyr opptredener, lynkurs og magedanskurs på alle nivåer i sitt dansestudio på Torshov. De kan også levere underholdningsinnslag til ulike eventer.

Se kursene. 

Har du lyst til å danse jevnlig? Har du lyst å danse mye? Har du lyst til å trene både i studio og i din egen stue alt etter dagsform og tidsklemme? Har du lyst å prøve flere forskjellige danse- treningsformer?

Da er medlemsskap hos Oslo Magedansstudio noe for deg! Som medlem betaler du en fast månedsavgift som gir adgang til alle kurs. – Både magedans, hula-hula, yoga, Jallabina/Dance! og evt andre morsomme danseklasser de måtte finne på å organisere.

Les mer. 

DANCE!

Upretensiøs dansetrim for jenter og damer i alle aldre og alle fasonger. Ingen fokunnskaper nødvendig, det holder at du liker å bevege deg til musikk. Alle trener på det nivået de er og med den intensiteten de måtte ønske.

Utdrikningslag 

Magedanskurs i utdrikningslag er alltid morsomt og populært.

Oslo Magedansstudio tilbyr en times lynkurs der deltagerne lærer grunnleggende bevegelser innen egyptisk mgedans. Settes så sammen trinn og til slutt blir det en hel liten koreografi.

Se mer.

 

Send melding til Oslo Magedansstudio

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.