Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter er et av Norges største klatresentre, og rommer tre etasjer med buldring, to etasjer med tauklatring hvorav den høyeste veggen måler 17,5 meter, og et eget aktivitetsrom for barn.

Her vil du trives, uavhengig om du aldri har klatret før eller om du er profesjonell klatrer.

Senteret ligger sentralt på Skullerud, kun 200 meter fra t-banen, og det er rikelig med parkeringsplasser i området. Oslo Klatresenter har åpent hver dag, hele året!

Kom i gang med klatring!

Oslo Klatresenter har 20 automatiske sikringsmaskiner, det betyr at du ikke trenger noen tidligere erfaring eller kurs for å klatre i tauveggene. Her kan du ta med deg familien, vennegjengen, kjæresten eller bare komme alene på klatring uten å måtte booke i forkant! Du får den hjelpen du trenger for å komme i gang.

Barnebursdag

De arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre! Barna får rast fra seg på aktivitetsrommet med vertikal lek, klatring og buldring. Dere får tilgang til et eget bursdagsrom hvor man kan nyte kake, pizza eller annen medbrakt mat. Det er spennende og utfordrende for alle!

Send din forespørsel via Kontaktskjemaet på høyre side.

Høydeløype

På senteret har de en egen høydeløype hvor du balanserer, klatrer og svinger deg over flere hinder som på det høyeste måler 15 meter over bakken!

Kiling i magen både for voksne og barn!

Høydeløypa har åpent hver lørdag klokken 11.00-14.30. Det er også mulig å booke høydeløypa til private arrangementer som barnebursdag, teambuilding og utdrikningslag.

Barn og unge

De har mange tilbud til barn og unge, både i form av ukentlige klatreskoler for ulike aldersgrupper mellom 5-16 år, treningsgrupper for større ungdom og sommerskoler.

Les mer om de ulike gruppene her:

AKS:

Hos Oslo Klatresenter lager de et tilpasset opplegg for skoler, AKS og barnehager. Klatring er en utfordrende, sosialt, og det er gøy for alle! I tillegg til tauklatring og buldring har Oslo Klatresenter eget aktivitetsrom for barn og opplevelsessirkler.

Det settes opp et passende program basert på antall deltakere. Oslo Klatresenter har åpent i alle skoleferier, og dere må gjerne tilbringe hele dagen her.

Kurs for voksne

Oslo Klatresenter tilbyr flere ulike kurs for voksne. Ønsker du å lære deg å sikre andre voksne eller barn kan du melde deg på Nybegynnerkurs 1:topptau.  Senteret kan også tilby treningsgrupper for voksne, teknikkurs og nybegynnerkurs 2:led.

 

 

Send melding til Oslo Klatresenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.