Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter er et av Norges største klatresentre, og rommer tre etasjer med buldring, to etasjer med tauklatring hvorav den høyeste veggen måler 17,5 meter, og et eget aktivitetsrom for barn.

På Oslo Klatresenter vil du trives, uavhengig om du aldri har klatret før eller om du er profesjonell klatrer.

Senteret ligger sentralt på Skullerud, kun 200 meter fra t-banen, og det er rikelig med parkeringsplasser i området. Oslo Klatresenter har åpent hver dag, hele året!

Her kan du lese mer om Oslo Klatresenter. 

Kom i gang med klatring!

Oslo Klatresenter har 20 automatiske sikringsmaskiner, det betyr at du ikke trenger noen tidligere erfaring eller kurs for å klatre i tauveggene. Her kan du ta med deg familien, vennegjengen, kjæresten eller bare komme alene på klatring uten å måtte booke i forkant! Du får den hjelpen du trenger for å komme i gang.

Sommerskole 2022

Sommerskolen er i samarbeid med Oslo Klatrepark, og i løpet av fem sommerdager blir det opplæring i sikring og klatring på Oslo klatresenter, buldring og tauklatring ute på noen av de fineste klippene i Oslo, aktivitetsdag i Oslo Klatrepark og selvfølgelig blir det masse tid til grilling og moro!

Sommerskolene får også benytte seg av vår flotte høydeløype som er utfordrende og spennende både for store og små!

Krav til kurset: Det kreves ingen tidligere erfaring, men om den påmeldte allerede har brattkort eller topptaukort, tilpasser vi etter nivå. Merk at noen av løypene på Oslo Klatrepark har høyde- og aldersgrenser, men det tilpasser vi slik at alle får en morsom og utfordrende dag.

Alder: 10-13 år og 13-18 år

Varighet: 5 dager, 09-16 hver dag. Aktuelle datoer finner du under påmelding.

Pris: 3500kr. Prisen inkluderer lån av utstyr og kollektivtransport til og fra de ulike destinasjonene og Oslo Klatresenter.

Les mer om sommerskolen her

Spørsmål kan rettes til post@osloklatresenter.no

Barnebursdag

Oslo Klatresenter arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre! Barna får rast fra seg på aktivitetsrommet med vertikal lek, klatring og buldring. Dere får tilgang til et eget bursdagsrom hvor man kan nyte kake, pizza eller annen medbrakt mat. Det er spennende og utfordrende for alle!

Les mer her, eller send din forespørsel via «Kontakt Oslo Klatresenter»-skjemaet på høyre side.

Høydeløype

Oslo klatresenter har en egen høydeløype, hvor du balanserer, klatrer og svinger deg over flere hinder som på det høyeste måler 15 meter over bakken!

Kiling i magen både for voksne og barn!

Høydeløypa har åpent hver lørdag klokken 11.00-14.30. Det er også mulig å booke høydeløypa til private arrangementer som barnebursdag, teambuilding og utdrikningslag.

Send din forespørsel via «Send Melding» – knappen.

Barn og unge

Oslo Klatresenter har mange tilbud til barn og unge, både i form av ukentlige klatreskoler for ulike aldersgrupper mellom 5-16 år, treningsgrupper for større ungdom og sommerskoler.

Les mer om de ulike gruppene her:

Klatreskole 5-7 år

Klatreskole 7-9 år

Klatreskole 10-13 år

Klatreskole 13-16 år

AKS:

Oslo Klatresenter lager et tilpasset opplegg for skoler, AKS og barnehager. Klatring er en utfordrende, sosialt, og det er gøy for alle! I tillegg til tauklatring og buldring har Oslo Klatresenter eget aktivitetsrom for barn og opplevelsessirkler.

Det settes opp et passende program basert på antall deltakere. Oslo Klatresenter har åpent i alle skoleferier, og dere må gjerne tilbringe hele dagen her.

Kurs for voksne

Oslo Klatresenter tilbyr flere ulike kurs for voksne. Ønsker du å lære deg å sikre andre voksne eller barn kan du melde deg på Nybegynnerkurs 1:topptau.  Senteret kan også tilby treningsgrupper for voksne, teknikkurs og nybegynnerkurs 2:led.

Priser Oslo Klatresenter

Se også:

Teambuilding for bedrifter

Utdrikningslag

Grupper

 

Kontakt Oslo Klatresenter

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.