Opland Bar

Opland Bar er en stilig bar i Østbanehallen som passer utmerket for å ta en øl i hyggelig selskap, eller invitere til arrangementer i stilige lokaler samtidig som man ønsker å være like i nærheten alt av kollektiv trafikk.

Et stort utvalg av øl og cocktail og en lang bardisk er Opland bar et spennende alternativ i Østbanehallen. Her har de stadig vekk egne arrangementer og hver fredag spiller DJ opp til fest.

Inviter til fest rett ved Oslo S

Opland Bar er også blitt et populært sted å invitere til lukkede arrangement, både privat og firmafest. Her er det egen skjerm til presentasjoner med plass til 60 gjester.

Det er også mulighet å avgrense området bakerst i baren – der er det plass til 40 sittende gjester og 60 personer til mingling.

Stedet brukes til møter, kick-off, teambuilding, produktlanseringer, ulike selskaper, bursdagsfester og så videre. Ta kontakt via henvendelse-knappen, eller ring for spørsmål og booking!

Restauranten

Opland Bar tilhører Opland Burger & Steak som ligger i etasjen over. Her serverer de fantastiske burgere, og har også chambre separeé og møterom tilgjengelig.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.