Søk i Aktiv i Oslo

Opland Bar

Opland Bar er en stilig bar i Østbanehallen som passer utmerket for å ta en øl i hyggelig selskap, eller invitere til arrangementer i stilige lokaler samtidig som man ønsker å være like i nærheten alt av kollektiv trafikk.

Et stort utvalg av øl og cocktail og en lang bardisk er Opland bar et spennende alternativ i Østbanehallen. Her har de stadig vekk egne arrangementer og hver fredag spiller DJ opp til fest.

Inviter til fest rett ved Oslo S

Opland Bar er også blitt et populært sted å invitere til lukkede arrangement, både privat og firmafest. Her er det egen skjerm til presentasjoner med plass til 60 gjester.

Det er også mulighet å avgrense området bakerst i baren – der er det plass til 40 sittende gjester og 60 personer til mingling.

Stedet brukes til møter, kick-off, teambuilding, produktlanseringer, ulike selskaper, bursdagsfester og så videre. Ta kontakt via henvendelse-knappen, eller ring for spørsmål og booking!

Restauranten

Opland Bar tilhører Opland Burger & Steak som ligger i etasjen over. Her serverer de fantastiske burgere, og har også chambre separeé og møterom tilgjengelig.

 

Send melding til Opland Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.