Søk i Aktiv i Oslo

Olympen & Pigalle

Olympen og Pigalle er lokale møteplasser som tilbyr arrangementer, velsmakende matretter og variert utvalg drikke. Huset rommer også to skjulte perler: Sommerterrassen og Kameleonen. Her får du hyggelig service og utleielokaler til alle typer feiringer og eventer.

Grønlands flotteste nabolagshus med unik atmosfære og sjarm

Olympen er en ærverdig restaurant og bar med en lang historie og mye sjel i veggene. Her kan du nyte velsmakende matretter, et stort utvalg av øl fra mikrobryggerier, vin og cocktails, enten i restauranten eller ved baren. Det er ikke spiseplikt i restauranten, og baren holder åpent utover kjøkkenets åpningstider.

Les mer om Olympen.

Tilknyttet Olympen er Pigalle, Kameleonen og Sommerterrassen.

Pigalle, som åpnet i 1965 som Oslos aller første nattklubb, er i dag en nyåpnet nattklubb og festlokale som kan leies til private arrangementer. I andre etasje finner man også Sommerterrassen, en oase på Grønland som minner om en uteservering i Paris. Sommerterrassen er en av byens hyggeligste uteserveringer og er åpen fra våren 2023.

Les mer om Pigalle.

Olympen har også en skjult perle i tredje etasje – Kameleonen – som er perfekt for konferanser og private fester, og er like fleksibelt som en kameleon. Med en kapasitet på 50-100 personer, kan Kameleonen tilpasses ulike behov og ønsker. I vår/sommer-halvåret har Kameleonen også tilknyttet sin egen veranda.

Både Olympen og Pigalle er populære destinasjoner for alt fra en kveld med dans og musikk, en avslappende kveld med venner, til brunsj i helgene med en meny skreddersydd for sosial hygge, også passende for familier. Begge stedene er kjent for å ha god service og hyggelig personale.

Se menyene.

Leie lokale til ditt neste arrangement?

Enten du planlegger et bedriftsarrangement eller en privat feiring, kan Olympen og Pigalle tilby flotte lokaler og hyggelig service. Lokalene kan leies ut til alt fra konferanser, møter, fester og eventer til videoinnspillinger.

Ta kontakt i henvendelsesskjema for mer informasjon eller et uforpliktet tilbud.

Kapasitet:
– Olympen har en kapasitet på 220 personer, inkludert et eget Chambré med 26 plasser, og er et flott sted for alle typer arrangementer, fra bursdagsfeiringer og bryllupsfester til konferanser og møter.

– I andre etasje ligger Pigalle og Sommerterrassen med kapasitet til 110 personer.

– Kameleonen, med egen tilknyttet veranda, kan tilpasses alle behov og ønsker og har en kapasitet på 50-100 personer.

Finn ut mer om mulighetene.

Så, enten du er ute etter å spise god mat, drikke kvalitetsøl eller cocktailer, danse med venner, eller leie flotte lokaler til ditt neste arrangement, vil Olympen og Pigalle definitivt gi deg den unike opplevelsen du leter etter.

Send melding til Olympen & Pigalle

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.