Olivia Østbanehallen

Olivia Østbanehallen er det perfekte møtestedet i sentrum, enten du skal møte noen på en business-lunsj, eller om du skal arrangere større selskaper, møter eller andre arrangementer.

Hos Olivia Østbanehallen får du også en helt spesiell meny der kjøkkensjefen selv har reist ned og hentet oppskrifter til Menù Milano, som består av typiske retter for dette området. Restauranten har også flere alternativer for glutenfritt, vegansk og vegetariansk.

Sommerfest, julebord og andre festligheter

Olivia Østbanehallen ligger sentralt i Oslo og er et perfekt møtested for store og små fester. Enten du vil arrangere kick off, julebord, firmafest, after work eller feire bursdag legger restauranten til rette for at du skal få den beste opplevelsen.

Sala Privata

Sala Privata er et privat rom med plass for lukkede selskaper. Her kan du arrangere alt fra små og intime selskaper til møter, arrangementer og seminarer med inntil 25 gjester.

Olivia bar e pizzeria

Ved inngangen til restauranten inne i Østbanehallen finner du Olivias egne bar. Her kan du sette deg ned mens du venter på toget, eller invitere med deg en gjeng på after work. Baren et utstyrt med peis, hyggelig belysning og gode sitteplasser, i tillegg til en mindre matmeny og et stort drikkekart.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.