Søk i Aktiv i Oslo

Oksnøen sommerleir

Her kan barn og unge fra 8-16 år dra på en sommerleir de neppe kommer til å glemme. Overfylt med alle tenkelige sommeraktiviteter både til lands og til vanns, er Oksnøen sommerleir et fantastisk eventyr for barn og unge!

Osloområdets kuleste sommerleir for barn og ungdom fra 8-16 år? Sommerleiren har helt klart barnas og ungdommenes stemme!

Kun 8 mil syd for Oslo, i den idylliske innsjøen Vansjå finner du Oksnøen. Hvert år tar de imot 1500-2000 barn og ungdommer og byr på en sommer helt utenom det vanlige!

Sikkerhet holdes høyt og dyktige ansatte følger opp barna og ungdommene hele veien.

Les mer om sommerleiren. 

Kongeriket Oksnøen

Oksnøen ligger i den idylliske innsjøen Vansjø som en gang var en del av Oslofjorden. Med sine utallige kanaler og øyer ligger dette 1200 mål store, frodige og vakre ”kongeriket”.

Et bittelite kongedømme med eget flagg og pass, og egne lover og egen regjering tilrettelagt for og av alle de 1500 – 2000 leirbarn og -ungdom, fra 8 til 16 år, som hver sommer bor i riket og danner dets folk – Oksnøianerne.

Opplevelser for alle

Oksnøen leir byr på alle former for sommeraktiviteter til lands og til vanns som fotball med cup, volleyball, bordtennis, pil og bue skyting, trampoline, ridning med instruksjon og turridning, fjellklatring, rappellering, bruskassestabling, fiske, seiling med regattaer, windsurfing, vannskikjøring, wakeboard, tube, motorbåtkjøring, padling av kano og kajakk, svømming og stup. De har også en utrolig spennende taubane som går fra en øy til en annen. Det arrangeres også hinderbane, triatlon, rebusløp, sjøslag, og øyturer med overnatting.

Les mer om tilbudet. 

Kunst & kreativitet

De har også roligere fellesaktiviteter som kunstmaling, tegning, teater, dans, spill av alle slag, høytlesning, quiz, lappesteking og mye hygge for alle.

For alle dyreelskere

De som er glade i dyr får være med å stelle og fôre kalvene, sauene, grisene, kaninene, endene, gjessene, kalkunene, og, for ikke å glemme, hestene.

På kveldene holdes det aktiviteter som bålkvelder med historier, sang og gitarspill, oksnøiade, oksnøensjekken, karneval, og diskotek og underholdning.

Se sommerens datoer og book nå>>

Relaterte sider

Send melding til Oksnøen sommerleir

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.