Søk i Aktiv i Oslo

Oksnøen Leirskole

Ta med elevene på en innholdsrik, morsom og lærerik uke som inspirerer og inviterer til lek, samhold og samarbeid. Her får elever noen dager utenom det vanlige.

En annerledes uke for skoleklasser

Ta med elevene på en innholdsrik, morsom og lærerik uke som inspirerer og inviterer til lek, samhold og samarbeid. Her får elever noen dager utenom det vanlige!  På fantastiske og idylliske Oksnøen i Vansjø finnes det blant annet fotballbane, strandvolleyballbane, fotballspill, bordtennis, og dyr som skal fôres. På det faste ukeprogrammet står det også padling av kano og kajakk, seiling, fjellklatring, rappellering, vannski, wakeboard, tube, motorbåtkjøring og ridning.

Dersom elever er fiskeinteresserte kan man ta seg en fisketur og/eller sette fiskegarn. Vansjø er full av fisk som gjedde, abbor, gjørs, lake, ål og mange forskjellige karpefisk.  Det anbefales at de fiskeinteresserte tar med eget fiskeutstyr.

En leirskoleuke er normalt 5 dager, fra mandag til fredag. Ved noen anledninger på grunn av offentlige høytidsdager o.l. kan det forekomme forkortelser av oppholdet. For elevenes skyld anbefales ukesopphold. Da får deltagerne tid til å bli kjent med alle aktivitetene Oksnøen Leirskole tilbyr.

 

Se detaljert program og mer info her>>

Aktiviteter kombinert med oppgaver

Aktivitet kombinert med morsomme oppgaver! Her er det ingen klasseromsundervisning på Oksnøen, men elevene går igjennom praktiske instruksjoner i forkant av ulike aktiviteter. Elevene får innsikt av hvordan man bruker praktisk utstyr, og får tips om hvordan de enklest løser problemstillinger rundt den aktiviteten de skal utføre.

For eksempel har de padleinstruksjon hvor man går igjennom hvordan de kan få en kano til å gå rett frem, hvordan man fordeler vekten i kanoen avhengig av vær og vind, og hvordan man kan hjelpe hverandre ute på vannet om en kano skulle velte. Når det skal seilse går man igjennom opp- og nedrigging av båten, hvorfor man har ror og kjøl på en seilbåt samt litt rundt det å seile rent teknisk.

Send melding til Oksnøen Leirskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.