Søk i Aktiv i Oslo

Nydalen Kunstskole

Nydalen Kunstskole legger vekt på å utvikle faglig kompetanse, solid håndverk, kunstforståelse, kunstnerisk egenart, høy integritet og god selvtillit.

Billedkunstutdanning på deltid

For deg som virkelig vil satse på kunsten og deg selv!
Her kan du vie 2 dager eller 2 kvelder i uken, eller 1 weekend i måneden,  til utvikling av din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner. Det gir deg en yrkesrettet utdannelse som billedkunstner innenfor tegning og maleri.

Du som vil lære enda mer kan etterpå ta et fordypningsår 2 dager i uken eller 1 weekend per måned, et påbygningsår en dag i uken (Personlig Kunstutvikling) og så fortsette i med veiledningsgruppe 1 dag i uken eller 1 dag hver måned.

  • Dagtid mandag og tirsdag
  • Dagtid onsdag og torsdag
  • Kveldstid mandag og tirsdag
  • En weekend per måned
  • Veiledningsgruppe 1 lørdag hver måned.

Les mer om billedkunstutdanning.

Malekurs

Malekursene er lagt opp som temaundervisning og prosessarbeid med stort fokus på kreativitet, utfoldelse og tilstedeværelse. Her utvikler du faglig kunnskap, sanselighet og en personlig og utforskende holdning til kunst og det skapende. Oppgavene er byggesteiner som gradvis utvikler din kunnskap innen maleteknikk; farge, strøk, flate, form, linje og lys. Alle kursene inneholder også noe tegning, da dette er en forutsetning for å forstå maleri.

Les mer om malekurs.

Tegnekurs

Tegning er grunnlaget, vi tegner i dag som et fritt kunstnerisk uttrykk og vi tegner når vi maler. Vi tegner figurativt og vi tegner abstrakt. Kursene legger derfor vekt på en fri utfoldelse kombinert med solid kunnskap, slik at du kan bruke tegningen som en del av ditt maleri eller som selvstendig kunstuttrykk.  Tegning er i dag et stort tema som rommer alt fra klassisk beskrivelse av form, lys og rom til uttrykk, eksperimentering og tilstedeværelse.

Les mer om tegnekurs.

Weekendkurs

Weekendkursene er korte kurs som omfatter fredag kveld og lørdag og søndag formiddag og ettermiddag. Det er ypperlig sted å starte for nybegynnere, og også verdifullt for viderekommende og erfarne som ønsker å fordype seg i et tema.

Les mer om weekendkurs.

Sommerkurs

Velkommen til sommerkurs! Kursene varer fra mandag til fredag, hver dag kl. 10:30 – 17:00.

Les mer her >>

VI ER EN LEDENDE KUNSTSKOLE INNENFOR MALERI OG TEGNING

Nydalen Kunstskole er en moderne kunstskole innen billedkunst med fokus på tegning og maleri.

Skolen legger stor vekt på å utvikle både de faglige og menneskelige kvalitetene:

  • faglig kompetanse
  • solid håndverk
  • kunstforståelse
  • høy integritet
  • god selvtillit

Det særegne ved Nydalen Kunstskole er at vi setter mennesket i sentrum og lar kunsten utvikle seg rundt ditt spesielle uttrykk.

Våre tilbud strekker seg fra en kveld i uken til 2-årig billedkunstutdanning på deltid.

 

Send melding til Nydalen Kunstskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.